ΟΣπύρος Μπιμπίλαςσε συνέντευξή του σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά και αναφέρθηκε στα μέτρα για τα θέατρα που λειτουργούν πλέον ως covid free χώροι.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπιμπίλας είπε πως: «θα ήθελα πάρα πολύ να προσέχουν όλοι οι ηθοποιοί τι λένε γιατί τώρα τελευταία δημιουργούνται και κάποιες άσχημες εντυπώσεις. Όχι μόνο για το #metoo αλλά και για πολλά άλλα. Άκουσα με προσοχή την φίλη μου Θεοφανία Παπαθωμά, που την εκτιμώ αφάνταστα σαν ηθοποιό. Το ότι βγαίνεις να κάνεις ένα μορατόριουμ για το θέμα του πως πρέπει να είμαστε, αν ο σύντροφος της λέει αλήθεια και θέλει να αφυπνίσει. Εγώ αυτό το βρήκα εξωφρενικό» πρόσθεσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ. «Επίσης, η καλή μου αυτή ηθοποιός σε ένα θέατρο δεν μπορεί να μπει ως θεατής αλλά ως ανεμβολίαστη, αν είναι, μπορεί να παίζει. Δηλαδή αυτό είναι ένα τρομερό αλαλούμ».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας