Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Με τον Φάνη κάθε τρεις και λίγο μας χωρίζουν

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Με τον Φάνη κάθε τρεις και λίγο μας χωρίζουν

Τι είπε η ηθοποιός για το metoo

Anna_Maria
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή ενώ δεν θέλησε να πει πολλά για το metoo και την απόφασή της να κάνει καταγγελία. Τόνισε όμως, πως κάποια στιγμή θα τα πει όλα.

«Οι γιοι μου είναι 12 και 13 ετών, στην εφηβεία, δεν μου επιτρέπουν να μιλάω γι’ αυτούς, δυσκολεύομαι και χάνω την ψυχραιμία μου. Το ρόλο του αυστηρού στο σπίτι τον έχω εγώ και όπως με τους περισσότερους στην Ελλάδα, ο μπαμπάς είναι ο πιο ευχάριστος. Είμαστε συμβατοί με τον Φάνη (σ.σ. Μουρατίδη), αλλά έχουμε μεγάλες διαφορές. Η μεγαλύτερη διαφορά μας είναι ο ρυθμός, εγώ είμαι πιο γρήγορη κι εκείνος πιο αργός», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συνέχισε: «Είμαστε μαζί 14 χρόνια, αλλά ο Τύπος κάθε τρεις και λίγο μας χωρίζει. Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί το κάνουν αυτό. Την πρώτη φορά που γράφτηκε ότι χωρίζουμε, στεναχωρήθηκα. Μας έπαιρναν μας ρωτούσαν τι έγινε και έπρεπε να εξηγήσουμε στα παιδιά. Στο παρελθόν, όταν ξεκίνησα με τους Ψίθυρους Καρδιάς, έγραφαν για σχέσεις που δεν ίσχυαν. Μου είχαν χρεώσει και τον Γκλέτσο ως σχέση».

Για το metoo, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Σε ότι αφορά το metoo και την απόφασή μου να μιλήσω, υπήρχε και η δύσκολη παράμετρος της οικογένειας και των παιδιών. Από τη στιγμή που υπάρχει μια οικογένεια, οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μία και δύο και τρεις φορές και να πάρεις φυσικά τη γνώμη τους. Ο Φάνης σε όλη τη διαδικασία ήταν βράχος. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, κάποια στιγμή θα το κάνω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceyzxn94i3qp-st)

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με τόξο στη Νορβηγία - Δανός πολίτης ο δράστης: Πέντε άνθρωποι νεκροί - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Ο Ρομπ Λόου με ίδια ρούχα, στην ίδια πόζα το 2021 και το 1985

Αντώνης Καφετζόπουλος: Ο δημόσιος απολογισμός της ζωής του και η σκληρή κριτική στη γενιά του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης