O Τζούλιο Φίλιππο Ντ’ Ερρίκο μίλησε για την εμπειρία που είχε όταν συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις» αναφέρθηκε κυρίως στον τρόπο που αντιμετώπισε το έντονο φλερτ που δέχτηκε από τον φυλακισμένο σκηνοθέτη.
«Ήμουν 23 χρονών. Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Υπήρχε ένα έντονο φλερτ από τον ίδιο. Υπήρχε η πρόθεση του φλερτ, το ότι ήθελε να γίνει κάτι. Μετά από μια πρόβα με προσκάλεσε στο δωμάτιο. Πήγα αλλά στο τέλος έφυγα. Δε με ακούμπησε, ήταν απλά στα λόγια, το φλερτ. Ένιωσα λίγο άβολα γι΄αυτό και έφυγα. Έβρισκα ότι δεν έχω κάτι να κάνω στο δωμάτιο οπότε με κάποιον τρόπο αποχώρησα», είπε ο Τζούλιο Φίλιππο Ντ’ Ερρίκο.
Δείτε όλα όσα είπε ο Τζούλιο Φίλιππο Ντ’ Ερρίκο στο 5.13′:
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.