Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν φεύγω μόνη από το σπίτι, γιατί φοβάμαι ότι ένας άγνωστος, που έχει εμμονή, θα μου κάνει κακό»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν φεύγω μόνη από το σπίτι, γιατί φοβάμαι ότι ένας άγνωστος, που έχει εμμονή, θα μου κάνει κακό»

 Για την εμμονή που έχει μαζί της ένας ανώνυμος δημοσιογράφος, μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια - «Έχω κάνει εξώδικο, αγωγή και συνεχίζει να με βρίζει και εμένα και το προϊόν μου σε σημείο να πιστεύω ότι θα με βλάψει και σωματικά»

kainourgiou
Με αφορμή το ξέσπασμα της Super Kiki απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα και τους δημοσιογράφους γενικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά και επί τη ευκαιρία αποκάλυψε την επίθεση που έχει δεχτεί η ίδια.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα, δήλωσε: «Επειδή έχω παρακολουθήσει κάποιες συνεντεύξεις της, είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει πολύ δύσκολα. Πονεμένο πλάσμα. Όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει τόσο δύσκολα, εγώ για κάποιον λόγο τον δικαιολογώ σε κάποιες αντιδράσεις. Εσύ βρε Κική μου που έχεις περάσει δύσκολα, γιατί μας μειώνεις; Και η Κική για ένα κομμάτι ψωμί δουλεύει, για ένα μεροκάματο. Ειδικά εμείς εδώ, δεν έχουμε κάποια εμμονή. Σχολιάσαμε απλά αυτό που είπες και τοποθετήθηκες».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cexaczj4yeyp-st)


Στην συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για την δική της εμπειρία και την επίθεση που έχει δεχτεί. «Κική μου δεν έχεις αντιληφθεί τι σημαίνει δημοσιογραφική εμμονή, κάποιος να σε χτυπάει ανελέητα. Εγώ πχ. το τελευταίο διάστημα, το βιώνω συνέχεια. Εμμονή σε άρρωστο βαθμό από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, δημοσιογράφο, που δεν υπογράφει καν τα άρθρα του. Έχω φτάσει σε σημείο να συζητάω συνέχεια με την οικογένειά μου και να πιστεύω πως με αυτά που γράφει, τις κακίες, ότι θα έρθει κάτω από το σπίτι μου και θα μου κάνει κακό. Έχω φτάσει σε σημείο να λέω στον πατέρα μου: "μπαμπά, να δούμε τι θα κάνουμε, γιατί νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο άρρωστος, που θα βλάψει και την σωματική μου ακεραιότητα". Αυτό σημαίνει εμμονή. Άνθρωπος, που έχω κάνει εξώδικο, αγωγή και συνεχίζει να με βρίζει και εμένα και το προϊόν μου σε σημείο να πιστεύω ότι θα με βλάψει και σωματικά. Αναγκάζομαι να μην φεύγω μόνη από το σπίτι, γιατί πιστεύω ότι θα μου κάνει κακό. Είναι τέτοια η αρρώστια και η εμμονή», εξήγησε η γνωστή παρουσιάστρια.




Ειδήσεις σήμερα:


Υπόθεση Κατσίφα: Συνέχιση της έρευνας διέταξε το δικαστήριο Αργυροκάστρου

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Δείχνει τα «δόντια» της και στην Αττική - Καλλιάνος στο protothema.gr: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Το «Imagine» του Τζον Λένον κλείνει τα 50: Η έμπνευση, οι επικρίσεις και η κληρονομιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης