Η γη της ελιάς: Η Ιουλία λέει ακόμα ένα ψέμα στον Ισίδωρο

Η γη της ελιάς: Η Ιουλία λέει ακόμα ένα ψέμα στον Ισίδωρο

Δείτε όλα όσα θα συμβούν στο αποψινό επεισόδιο

isidoros-ioulia-gi-tis-elias-youtube
Συγκρούσεις, εντάσεις, αποκαλύψεις και… απρόσμενες συνταντήσεις επιφυλάσσει για τους τηλεθεατές το σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του MEGA, «Η γη της ελιάς».

Τι θα δούμε απόψε, στις 21:00…
Ο Ισίδωρος, που ξέρει πια την αλήθεια, απαιτεί από την Ιουλία να του τα αποκαλύψει όλα. Εκείνη αναγκάζεται να του πει ένα ακόμη ψέμα, αφού δεν μπορεί με τίποτα να του ομολογήσει την κρυφή της σχέση με τον Στάθη. Λίγο αργότερα, ο Στάθης μιλά με την Ιουλία στο τηλέφωνο κι εκείνη τη στιγμή μπαίνει η Αρετή στο δωμάτιο και τον ακούει. Ο Νικόλας παρουσιάζεται σε Εισαγγελέα και Ανακριτή, κρίνεται προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές του Ναυπλίου. Η Μυρτάλη στέλνει, κρυφά, μήνυμα στη Μαρίνα λέγοντάς της να πάει στην αστυνομία. Δυστυχώς, όμως, ο άντρας που την κρατάει το βλέπει και απειλεί ότι θα την σκοτώσει.

Elia
elia1


Η προφυλάκιση του Νικόλα αλλάζει τις ισορροπίες ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του φονικού του Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα, παρότι η Χάιδω εξακολουθεί να πιστεύει ακόμα πως για όλα ευθύνεται ο Στάθης. Ο Ισίδωρος περνά ώρες αγωνίας, πιστεύοντας όλο και πιο πολύ ότι η Αντιγόνη είναι κόρη του. Παράλληλα, ο Μάνος αποφασισμένος να απαλλαγεί από τα «πρέπει» που του επιβάλλει ο πατέρας του, πατάει πόδι και διανυκτερεύει, ανοιχτά πλέον, στο σπίτι της Μαρίνας. Ο Ισίδωρος, δεν θα διστάσει να την επισκεφθεί στο ανθοπωλείο και να έρθει σε σύγκρουση μαζί της. Ο Λυκούργος εξομολογείται τις υποψίες του για τους θανάτους των ηλικιωμένων στον αστυνόμο Κουράκο κι εκείνος δεσμεύεται να ξεκινήσει έρευνα. Αργότερα, ο Λυκούργος συναντά στο νεκροταφείο ένα άτομο που θα ήθελε να ξεχάσει, για πάντα, ότι υπήρξε στη ζωή του.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Κλείσιμο
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Guest: Μαρία Φιλίππου

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Κατσίφα: Συνέχιση της έρευνας διέταξε το δικαστήριο Αργυροκάστρου

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Δείχνει τα «δόντια» της και στην Αττική - Καλλιάνος στο protothema.gr: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Το «Imagine» του Τζον Λένον κλείνει τα 50: Η έμπνευση, οι επικρίσεις και η κληρονομιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης