Κιμ Καρντάσιαν: Το sex tape, τα τέλεια οπίσθια και η αποτυχία στην πολιτική

Κιμ Καρντάσιαν: Το sex tape, τα τέλεια οπίσθια και η αποτυχία στην πολιτική

Η διάσημη περσόνα έκανε μία περίληψη της ζωής της σε έναν απολαυστικό μονόλογο - Αυτοσαρκασμός, χιούμορ, ειρωνεία και... τέλειες πλαστικές επεμβάσεις

kim-kardashian-sexy3
Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε για πρώτη φορά παρουσιάστρια και ο μονόλογος που ετοίμασε για αυτή την ξεχωριστή περίσταση ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός.

Η διάσημη περσόνα δεν μάσησε τα λόγια της και αναφέρθηκε σε όλη της την ζωή, χωρίς να κρύψει ούτε μια πτυχή της. Μίλησε για το διάσημο sex tape της, τον πρώην της, τις αποτυχημένες προσπάθειες της οικογένειάς της στην πολιτική και φυσικά... τα οπίσθιά της.

«Όταν μου πρότειναν να το κάνω τους είπα: "Θέλετε σίγουρα να το παρουσιάσω εγώ;". Καμία ταινία μου δεν έχει κάνει πρεμιέρα εδώ και καιρό. Στην πραγματικότητα μόνο μία ταινία μου έχει βγει και κανένας δεν μου είπε καν ότι κάνει πρεμιέρα. Πρέπει να το ξέχασε η μαμά μου», είπε στην αρχή του μονολόγου της η Κιμ Καρντάσιαν κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε ένα αμήχανο γέλιο.



Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εμφάνισή της και με αυτοσαρκασμκό μίλησε για το στήθος της και την εμφάνισή της, εξηγώντας πως δεν είναι μόνο αυτά που την χαρακτηρίζουν. «Ωραία μαλλιά, τέλειο μακιγιάζ, εντυπωσιακό στήθος και αυτά τα υπέροχα οπίσθια. Ουσιαστικά, είμαι πολλά περισσότερα από αυτή την φωτογραφία, που έδειξαν οι αδελφές μου στον πλαστικό τους χειρουργό», είπε χιουμοριστικά.

«Κανείς δεν μπορεί να με πει προικοθήρα. Είμαι περήφανη για αυτό. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς να γίνω. Οπότε, ρώτησα τον σύντροφο της μητέρας μου», δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν ρίχνοντας έμμεσα «τα καρφιά της».

Κλείσιμο

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον γάμο της με τον Κάνιε Γουέστ, αφού ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της ζωής της. «Παντρεύτηκα τον καλύτερο ράπερ όλων των εποχών. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι ο πιο πλούσιος μαύρος στην Αμερική, είναι ταλαντούχος και μία ιδιοφυΐα που μου χάρισε τέσσερα απίστευτα παιδιά. Οπότε, ο χωρισμός μας είχε να κάνει με ένα μόνο πράγμα: την προσωπικότητά του. Ξέρω, μπορεί να ακούγεται κακό, αλλά ο κόσμος μου λέει ότι η κωμωδία πηγάζει από την αλήθεια», τόνισε.


Για το κλείσιμο, η Κιμ Καρντάσιαν άφησε τις προσπάθειες της οικογένειάς της στον χώρο της πολιτικής. Όπως εξήγησε, η ίδια δεν σκοπεύει να κάνει το ίδιο λάθος. «Γνωρίζω ότι είμαστε μία διχασμένη χώρα, αλλά θέλω η Αμερική να ενωθεί. Γι' αυτό είμαι εδώ, για να ανακοινώσω ότι θα είμαι υποψήφια. Αστειεύομαι φυσικά! Δεν κατεβαίνω για πρόεδρος, δεν μπορούμε να έχουμε τρεις αποτυχημένους πολιτικούς σε μία οικογένεια», έκλεισε.





Ειδήσεις σήμερα

Σεμπάστιαν Κουρτς: Η νέα πτώση του «παιδιού-θαύματος» της αυστριακής πολιτικής

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες

Εφιάλτης στη Βόρεια Εύβοια: Πλημμυρισμένα σπίτια, ισοπεδωμένοι δρόμοι, μεγάλες καταστροφές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης