Big Brother 2: Εντάσεις και εκτός σπιτιού ο Στηβ - Προτεινόμενη ξανά η Ευδοκία - Δείτε βίντεο

Big Brother 2: Εντάσεις και εκτός σπιτιού ο Στηβ - Προτεινόμενη ξανά η Ευδοκία - Δείτε βίντεο

«Είχα υποστεί bullying, με μισούσα, με χτυπούσα», αποκάλυψε η Ανχελίτα στη δική της γραμμή ζωής - Ενοχλήθηκε με παίκτρια ο Γκουντάρας

στηβ
Στο live του Big Brother της Παρασκευής μεταφέρθηκαν όλες οι εντάσεις που βίωσαν οι παίκτες όλη την εβδομάδα μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», ενώ εκρηκτική ήταν και η αποχώρηση, αφού τρεις από τους πιο ισχυρούς παίκτες διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Η είσοδος των τριών νέων παικτών στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ  έφερε τα πάνω κάτω στο σπίτι μέσα στην εβδομάδα. Η Βιολέτα απέκρυψε ότι γνώριζε τον Στηβ Μιλάτο και δέχθηκε ποινή, ο Νάσος δημιούργησε αντιπάθειες και κυρίως στην Ανχελίτα, ενώ ποινή επιβλήθηκε και στην Σαμάνθα Μίσοβιτς, επειδή προσπάθησε να κατευθύνει την ψηφοφορία για ορισμένους παίκτες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceuau4fbzepl-sf)


Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση που προέκυψαν ήταν η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νίκος Τακλής κι ο Στηβ Μιλάτος ενώ το αγώνισμα του βέτο κέρδισε ο Νάσος, ο οποίος δεν θέλησε να «σώσει» κάποιον παίκτη και να αλλάξει τους υποψήφιους.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceuafgp40gyp-sf)


Τελικά το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να βγάλει εκτός σπιτιού τον ο Στηβ Μιλάτος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceud4lt4xoex-se)


Η συγκεριμένη εξέλιξη  αιφνιδίασε αρκετούς από τους παίκτες, ενώ δημιούργησε και εντάσεις όταν η Ευδοκία χαμογέλασε, με τον Κωστή Στυλιανάκη να ξεσπά εναντίον της, ανεβάζοντας τους τόνους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceudeg7zzlgx-se)


Ο Στηβ Μιλάτος δήλωσε ότι το περίμενε κι ότι τόσο η Ευδοκία όσο κι ο Νίκος έχουν χτίσει μία δυναμική.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceude50s2j2h-se)


Στη συνέχεια οι παίκτες του ριάλιτι ψήφισαν για τον πρώτο νέο προτεινόμενο προς αποχώρηση με την Ευδοκία να βγαίνει ξανά στον... τάκο. Η Ευδοκία δεν μπορεί να αγωνιστεί για την ασυλία, αλλά μπορεί να διεκδικήσει το βέτο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceue65ef8vcp-se)


Εκτός απο τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν νωρίτερα στο σπίτι με πρωταγωνιστές τόσο τον Νάσο που δημιούργησε θέμα με την καθαριότητα όσο και με την Ευδοκία, την οποία όλοι έχουν στο στόχαστρο ακόμα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας κατάφερε να... βγει από τα ρούχα του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceucv9ywhbi1-se)


Όταν ο παρουσιαστής του Big Brother ζήτησε από την Ανχελίτα να πάρει τον λόγο και να απαντήσει σε όλο αυτό που έχει προκύψει εκείνη αρνήθηκε με τη δικαιολογία ότι είναι οξύθυμη και ζήτησε να μιλήσει για εκείνη ο Steve, κάτι που φάνηκε να ενοχλεί τον Γρηγόρη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceucbcppisld-sf)


Συγκλόνισε η Ανχελίτα – “Είχα υποστεί bullying, με μισούσα, με χτυπούσα”

Την δική της Γραμμή Ζωής χάραξε η Ανχελίτα στο Big Brother και συγκλόνισε με όσα ανέφερε για όσα έχει περάσει.

«Γεννήθηκα στις 03 Ιανουαρίου το 1996. Στην συνέχεια απέκτησα άσθμα λόγω του κρύου και βρογχίτιδα. Μπαινόβγαινα συχνά στα νοσοκομεία, μέρα παρά μέρα. Το 2001 ήρθε στην ζωή η αδερφή μου. Το 2005, πηγαίνοντας για ψώνια, ένα σκυλί όρμηξε στην μαμά μου και εκ των υστέρων μάθαμε ότι είχε κακοποιηθεί. Το σκυλί όρμηξε επάνω μου και μου ακρωτηρίασε το δάχτυλο. Το 2008 είχα υποστεί bullying από συμμαθητές μου γιατί είχα παραπάνω κιλά. Προσπάθησα να χάσω κιλά. Με χτυπούσα, δεν με αγκάλιαζα ποτέ και με μισούσα. Το 2010 πήγα στην ψυχολόγο μου, που με έμαθε να με αγαπάω. Το 2011 έζησα τον έρωτα αλλά υπήρξε ένας άνθρωπος, που προσπαθούσε να μου δείξει πως χωρίς αυτόν δεν είμαι τίποτα. Σε ένα σημείο χειροδίκησε επάνω μου, όταν καυγαδίσαμε. Το 2014 απέτυχα στης Πανελλαδικές κι αποφάσισα να γίνω τραγουδίστρια. Δυσκολεύτηκα σε κάποια σημεία κι είδα δόντια. Το 2019 έπεσα σε κατάθλιψη λόγω κάποιων ανθρώπων κι ένιωσα προδομένη. Το 2020 μπήκα στην Panik Records.»

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceucyvq711y9-se)



Ειδήσεις σήμερα:

Στα 2.324 τα νέα κρούσματα - 334 οι διασωληνωμένοι, 22 θάνατοι

Πώς εξηγείται το φαινόμενο με τους ιστούς αραχνών που «σκέπασαν» το Αιτωλικό

Αφγανιστάν: «Βλέπουν» ISIS-Κ πίσω από την επίθεση αυτοκτονίας στο τζαμί με τους δεκάδες νεκρούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης