Νίκη Λυμπεράκη: «Όταν ήρθε το παιδί, ήταν μία τρομερή έκπληξη»

Νίκη Λυμπεράκη: «Όταν ήρθε το παιδί, ήταν μία τρομερή έκπληξη»

Η όμορφη δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τη νέα της εκπομπή με τίτλο «Μεγάλη Εικόνα»

24112065-219388233826460689-697941-1392657906-152840-030989-33-350436
«Σήμερα θα έλεγα πως μία υποτιμητική συμπεριφορά τραυματίζει τον φορέα και όχι αυτόν που τη δέχεται, ενώ θυμάμαι με λύπη κάποιον που φέρθηκε έτσι. Πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα με τον εαυτό σου για να εκτονώνεις τη δική σου έλλειψη με παιχνίδια εξουσίας πάνω σε παιδιά που τώρα ξεκινάνε», τόνισε η Νίκη Λυμπεράκη, μιλώντας σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».


Σχετικά με τα σχολικά της χρόνια, γνωστοποίησε: «Ήμουν καλή μαθήτρια και απουσιολόγος, αλλά δεν έβαζα απουσίες σε όσους έκαναν κοπάνα. Η μητέρα μου ήταν μαθηματικός, αυστηρή. Την είχα καθηγήτρια τρία χρόνια και είχα φάει και αποβολή από τη μαμά μου».

«Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, οπότε είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην το περιμένω. Μου μίλησαν για πολύ μικρό χρονικό περιθώριο. Επομένως, σταμάτησα να περιμένω και να σκέφτομαι ένα παιδί. Δεν ήταν στα σχέδιά μου», εξομολογήθηκε και πρόσθεσε:

«Όταν ήρθε το παιδί, δεν με βρήκε σε διαδικασία προσπάθειας για να το αποκτήσω. Ήταν μία τρομερή έκπληξη, ένα θαύμα. Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην περιμένει παιδί, γιατί δεν ήθελα να ζήσω τη ματαίωση, ενώ θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν αγώνα για ένα παιδί».

Δείτε τις δηλώσεις της Νίκης Λυμπεράκη:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cetw0p6uvlfl-st)


Κλείσιμο
Για τη νέα της εκπομπή στο MEGA, η Νίκη Λυμπεράκη υποστήριξε: «Η "Μεγάλη Εικόνα" είναι μία ενημερωτική εκπομπή στη νυχτερινή ζώνη, με μία πιο φρέσκια ματιά. Οδηγός θα είναι η επικαιρότητα, αλλά με χώρο και για πιο εναλλακτικές προσεγγίσεις και, ως επί το πλείστον, θέλουμε να είναι ζωντανή η εκπομπή».

Ειδήσεις σήμερα:

Φάρμακα για κορωνοϊό: Αισιοδοξία για τα αποτελέσματα - Θα είναι έτοιμα τέλος του 2021, λέει ο Μπουρλά


Σε διαθεσιμότητα ο YouTuber αντιεμβολιαστής αστυνομικός: Η μάχη με το έγκλημα, ο χορός και οι... sci-fi νουβέλες


Αγνώριστη η Ρενέ Ζελβέγκερ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης