Η Σάντυ Χατζηϊωάννου και ο Μιχάλης Αεράκης μιλούν για τον «Σασμό»: «Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό για πολύ ακόμα»

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου και ο Μιχάλης Αεράκης μιλούν για τον «Σασμό»: «Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό για πολύ ακόμα»

Ο Παπά-Μιχάλης, το ροζ βίντεο που παγίδευσε την Τζένη και η σχέση της με τον Νικηφόρο

SASMOS 21 SNEAK PREVIEW 2
«Ο παππά Μιχάλης είναι εξισορροπιστής, γνωρίζει όλα τα μυστικά του χωριού», υπογραμμίζει ο Μιχάλης Αεράκης, ο παπά Μιχάλης στη σειρά του Alpha, «Σασμός», στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day».

«Eίναι ένας ακροβάτης σε αυτή τη μικρή κοινωνία, ο οποίος προσπαθεί να ισορροπήσει πάθη, αντιθέσεις, μυστικά, έκρυθμες καταστάσεις γιατί τον ενδιαφέρει να υπάρχει ηρεμία, αγάπη, ειρήνη στο χωριό. Γι αυτό ο παππά Μιχάλης θα παίξει στην πορεία της σειράς ένα πολύ σημαντικό ρόλο για τον σασμό», αποκαλύπτει.

Happy Day - Μιχάλης Αεράκης (Παπα-Μιχάλης | Σασμός) [1/2]

Μυστικά και πάθη. Τι θα μείνει κρυφό, εν τέλει; «Όλα θα μαθευτούν στην πορεία. Τίποτα δεν μένει κρυφό», απαντά ο Μιχάλης Αεράκης, με τον οποίο τον συνδέει κάτι πολύ ιδιαίτερο με τον ρόλο που υποδύεται. «Ήθελα να γίνω παππάς, είχε μπει όλη αυτή η ιερατική μυσταγωγία μέσα μου. Από πολύ μικρός βοηθούσα τον παππού μου στο ιερό και μου άρεσε. Βέβαια, ο πατέρας μου ο συχωρεμένος…. είχε άλλα όνειρα και σχέδια για τους γιους του…», εξηγεί. «Να όμως που ήλθε ο καιρός και, έστω κι έτσι… ‘Όταν μου προτάθηκε να παίξω το ρόλο του παππά, ζήτησα, εάν μπορούμε να κάνουμε το όνομά του Μιχάλη, τιμώντας τη μνήμη του ιερέα παππού μου (το όνομά του ήταν Μιχάλης). Στην ερμηνεία μου αντιγράφω τον παππού μου».

Happy Day - Μιχάλης Αεράκης (Παπα-Μιχάλης | Σασμός) [2/2]
Κλείσιμο


«Η Τζένη τρέφει συναισθήματα για τον Νικηφόρο. Μεγάλωσαν μαζί από παιδιά στο ίδιο χωριό, τον αγαπάει πολύ». Η Σάντυ Χατζηϊωάννου , η Τζένη στον «Σασμό», μιλάει για τον ρόλο της, για τον Άγη και το «ροζ βίντεο», αλλά και την σχέση της με τον Νικηφόρο, δίνοντας και ένα spoiler. «Η σχέση της Τζένης και του Νικηφόρου θα περάσει σαράντα κύματα αλλά θα παραμείνουν ζευγάρι», αποκαλύπτει στην Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα». «Θα βρουν την Τζένη πολλά άσχημα πράγματα αλλά θα φτιάξουν με τον καιρό. Θα ζήσει αναποδιές αλλά θα βρει τη δύναμη είτε μόνη της, είτε με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων, να τα ξεπεράσει».

Super Κατερίνα - Σάντυ Χατζηϊωάννου (Τζένη | Σασμός)

Σε σχέση με το ροζ βίντεο, στο οποίο παγιδεύτηκε από τον Άγη… «δεν μίλησε η Τζένη σε κανέναν, γιατί ήταν φοβισμένη και δεν ήξερε πώς να το χειριστεί… ‘Ηταν μπερδεμένη, ήταν στην εφηβεία, δεν ήξερε τι της συμβαίνει, γιατί είναι 18 χρονών … Δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν για τις αποφάσεις και τις επιλογές του. Χρειάζεται πολύ μεγάλη δύναμη για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο», τονίζει. Τέλος, αποκάλυψε ότι ο ρόλος της είναι κομβικός, ότι οι γονείς της θα ζητήσουν να πάει να τους βρει, οπότε «θα θελήσει να φύγει από την Κρήτη…».

SASMOS 21 SNEAK PREVIEW 2







Ειδήσεις σήμερα

Καπραβέλος: Υπερβολικά τα μέτρα ελευθερίας για τους εμβολιασμένους – Δίνουν εντύπωση κανονικότητας

Πυροσβέστες έσωσαν το δάχτυλο κοπέλας από κολλημένη βέρα στη Λάρισα

Squid Game: Τι δουλειά έχει η τρομακτική κούκλα της σειράς σε ένα μουσείο;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης