Από θαύμα ζει ο κιθαρίστας των Judas Priest: Έπαθε ρήξη αορτής την ώρα που έπαιζε το «Painkiller» - Δείτε βίντεο

Από θαύμα ζει ο κιθαρίστας των Judas Priest: Έπαθε ρήξη αορτής την ώρα που έπαιζε το «Painkiller» - Δείτε βίντεο

Ο Ρίτσι Φόλκνερ τονίζει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, αν το set της μπάντας ήταν μεγαλύτερο ή το αν το νοσοκομείο βρισκόταν πιο μακριά

ριτσι_φολκνερ
Ο κιθαρίστας των Judas Priest, Ρίτσι Φόλκνερ μίλησε δημόσια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε επί σκηνής κατά τη διάρκεια του «Louder Than Life Festival», την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο 41χρονος, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά την επέμβαση στην καρδία στην οποία υποβλήθηκε, δήλωσε ότι υπέστη ρήξη ανευρύσματος αορτής, κάτι που έθεσε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του.

Σε γραπτή του δήλωση στο Rolling Stoneλίγες μέρες μετά το περιστατικό στις 26 Σεπτεμβρίου, ο κιθαρίστας αναφέρει ότι την ώρα που έπαιζε το «Painkiller», με το οποίο έκλεινε η εμφάνιση της μπάντας, η θωρακική αόρτη του έσπασε γεμίζοντας αίμα το στήθος του. Η επίσημη διάγνωση ήταν ανεύρυσμα της θωρακικής αόρτης και όπως του είπε ο γιατρός του όσοι το παθαίνουν σε αυτή την έκταση συνήθως δεν φτάνουν ζωντανοί μέχρι το νοσοκομείο.

Judas Priest - Painkiller (Louder Than Life 2021)


«Με πήγαν στο κοντινό νοσοκομείο και αμέσως με υπέβαλλαν σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που κράτησε πάνω από δέκα ώρες. Πέντε σημεία στον θώρακα μου έχουν αντικατασταθεί με μέταλλο, οπότε πραγματικά είμαι φτιαγμένος από… metal τώρα».

Ο Ρίτσι Φόλκνερ τονίζει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, αν το set της μπάντας ήταν μεγαλύτερο ή το αν το νοσοκομείο βρισκόταν πιο μακριά.

Το συγκρότημα, το οποίο δημιουργήθηκε το 1969, ανέβαλε την υπόλοιπη περιοδεία του στις ΗΠΑ και την προγραμμάτισε για την 50η επέτειο της περιοδείας «50 Heavy Metal Years». Η σύντροφός του Φόλκνερ, Μαράια Λιντς, σε ανάρτηση της στο Instagram αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του συζυγού της είναι σταθερή και ο ίδιος ξεκουράζεται. «Αν τον γνωρίζετε, ξέρετε πόσο σκληρός και δυνατός είναι. Τόσο σκληρός που ολοκλήρωσε την παράσταση. Δεν υπάρχει κανένας σαν αυτόν. Θα είχαμε χαθεί χωρίς αυτόν»

Κλείσιμο


Ο μουσικός που εντάχθηκε στην μπάντα το 2011 συμπλήρωσε ότι προσπαθεί να μην υπεραναλύει τι θα συνέβαινε αν δεν υπήρχε κοντά ειδική καρδιολογική μονάδα. «Μπορούμε να τρελάνουμε τους εαυτούς μας με αυτά τα πράγματα, αλλά είμαι ακόμη ζωντανός, ευτυχώς», ανέφερε. «Όταν βλέπω τη συναυλία η αλήθεια είναι ότι- γνωρίζοντας αυτό που ξέρω τώρα- βλέπω έναν άνθρωπο που πεθαίνει», σημείωσε ακόμη.

«Δεν έχω καν υψηλή χοληστερίνη και αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος μου», δήλωσε και κάλεσε τον κόσμο να κάνει εξετάσεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: «Έκαψαν» την Έφη οι καταθέσεις των μαρτύρων - Όσα έγιναν εχθές στη δίκη

H Adele προαναγγέλλει την κυκλοφορία νέου τραγουδιού - Βίντεο

Τσάρλι Σιν: Δεν θα χρειάζεται πλέον να πληρώνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του Ντενίζ Ρίτσαρντς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης