Η μεγάλη των ριάλιτι σχολή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στα... μανταλάκια!

Η μεγάλη των ριάλιτι σχολή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στα... μανταλάκια!

Τελικά για τους περισσότερους η τηλεόραση είναι η πιο εύκολη δουλειά και... η κούνια που τους κούναγε ασταμάτητη

mpismpikis-mak
Η «Σούπερ Κική» δηλώνει ότι δεινοπάθησε στο «The 2night show», ο Γιώργος Ασημακόπουλος θεωρεί πως ο Γιώργος Λιάγκας τον ζηλεύει και το ζευγάρι Μαριαλένα – Σάκης συζητούν τηλεοπτικές προτάσεις με άνεση. Αφού τους ζορίζει η τηλεόραση τόσο πολύ γιατί την γυροφέρνουν με κάθε τρόπο;; Γιατί κάνουν δοκιμαστικά, γιατί λένε ναι σε όλες τις προσκλήσεις και γιατί αποδέχονται προτάσεις; Μήπως ξαναχάσαμε την μπάλα στην τηλεόραση προσλαμβάνοντας ανθρώπους με μη τηλεοπτικά προσόντα αλλά με μοναδικό στόχο την δημοσιότητα και την εξαργύρωσή της; Μήπως ξεχάσαμε ότι κάποιοι κανόνες της ζωής ισχύουν και στην τηλεόραση; Όπως για παράδειγμα το ότι δεν φτύνεις εκεί που έφαγες ψωμί ή ότι δεν είναι και πολύ κομψό να παίρνεις σβάρνα τις εκπομπές του ανταγωνισμού σχολιάζοντας την εκπομπή που ήσουν μέχρι χθες; Είπαμε να μασήσουμε κάτι, παιδιά, αλλά όχι και σανό.

Γρηγόρη Μπάκα, όχι. Δεν σου αξίζει να τρέχεις πίσω από τον Τζέημς. Και το λέω με αγάπη και εκτίμηση. Όχι.

melisses


Οι «Αγριες Μέλισσες» είναι μία πολύ καλή σειρά. Το να κάνει 16 ή 17 ή 18% δεν σημαίνει ούτε ότι έχασε, ούτε ότι αποδυναμώνεται. Μπήκε τελευταία στον γύρο, διαπραγματεύεται δύσκολο θέμα και πολλοί δυσκολεύονται ίσως να δουν τις αλήθειες που αφηγείται. Γιατί δυστυχώς είναι δύσκολες για κάποιους…

Κλείσιμο
Εγκρίθηκε η νέα εκπομπή της ΕΡΤ 2 από το ΔΣ και έτσι οι τρεις κυρίες, Τζένη Μελιτά, Δάφνη Καραβοκύρη και Ξένια Ντάνια ετοιμάζουν την εκπομπή τους με τίτλο «Κυψέλη», η οποία θα βγει σε περίπου ένα μήνα με περιεχόμενο κοινωνικό και εναλλακτικά πολιτιστικό. Η καραμέλα της ΕΡΤ με λίγα λόγια.

Lymperaki


«Μεγάλη εικόνα» για τη Νίκη Λυμπεράκη στο Mega και να ευχηθούμε καλή αρχή από καρδιάς σε ένα υπέροχο κορίτσι και μία πολύ καλή συνάδελφο, που περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της με τον γιόκα της τον Πανούλη.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αυτή την περίοδο συζητείται για λάθος λόγους. Ενας εξαιρετικός ηθοποιός και ένας αντισυμβατικός καλλιτέχνης και άνθρωπος που δεν απασχόλησε ποτέ με την προσωπική ζωή του αλλά μόνο με την δουλειά του. Τα υπόλοιπα «περί ορέξεως…». Δυστυχώς στα μανταλάκια μένεις μέχρι να στεγνώσεις. Και στην μπουγάδα και στη ζωή.

Το κουίζ σήμερα είναι δύσκολο. Ποιος παρουσιαστής αν και έχει συμβόλαιο και μάλιστα καλοπληρωμένο φλερτάρει με τον ανταγωνισμό;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης