Η «κωλοτούμπα» της Super Kiki: «Υπέφερα στο Tonight Show»

Η «κωλοτούμπα» της Super Kiki: «Υπέφερα στο Tonight Show»

Το σχόλιο της προκάλεσε αντιδράσεις στο πλατό του Πρωινού - Η διαφωνία μεταξύ Σκορδά - Λιάγκα

kiki2
Αντιδράσεις προκάλεσαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» οι δηλώσεις της διάσημης stand up comedian, Super Kiki σχετικά με την συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής J2US και η Super Kiki ήταν εκεί για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Αρναούτογλου στην  εκπομπή The Tonight Show και οι δηλώσεις της δεν ήταν ακριβώς αυτές που περίμεναν οι παρουσιαστές.

Αν και στο τέλος της προηγούμενης σεζόν της εκπομπής, η ίδια είχε ευχαριστήσει θερμά τον διάσημο παρουσιαστή για την συνεργασία τους και είχε τονίσει πως πέρασε πολύ όμορφα μαζί του, αυτή την φορά έκανε «κωλοτούμπα» και δήλωσε πως «υπέφερε» στο σετ.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceqgtuxepqxd-st)


«Με τον Γρηγόρη δεν είχα θέμα, αλλά δεν μου ταίριαζε καθόλου όλο αυτό το κόνσεπτ, δεν ήμουν εγώ. Δεν ήμουν καθόλου ο εαυτός μου και στις φάρσες, υπέφερα. Σε κάτι τέτοιο δεν θα πήγαινα ξανά, ίσως σε κάτι πιο ελεύθερο μόνο», δήλωσε η κωμικός, προκαλώντας διαφωνία μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Η παρουσιάστρια προσπάθησε αμέσως να «μπαλώσει» το θέμα, σχετικά με την λέξη «υπέφερα», η οποία δεν ήχησε πολύ ευχάριστα στα αυτιά του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής μίλησε με πολύ έντονο ύφος, χαρακτηρίζοντας τα λεγόμενά της ως «κωλοτούμπα», ενώ η Φαίη Σκορδά έσπευσε να την δικαιολογήσει, εξηγώντας πως η Super Kiki εννούσε ότι είχε μια ωραία συνεργασία με τον Γρηγόρη, όμως «υπέφερε», γιατί δεν ήταν ο εαυτός της.





Ειδήσεις σήμερα:

Mad Clip: Εξαγριωμένοι συγγενείς και φίλοι αναζητούν αυτόν που διέρρευσε την φωτογραφία από το νεκροτομείο

Η άγνωστη οικογενειακή τραγωδία που έκανε τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο ένθερμο υποστηρικτή του εμβολιασμού


Η Ashley Graham ποζάρει γυμνή στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης