Νίκος Γαλανός - Έλενα Σαγανά: «Αθόρυβα» χώρισε ο ηθοποιός με την κατά 35 χρόνια μικρότερη σύντροφό του

Νίκος Γαλανός - Έλενα Σαγανά: «Αθόρυβα» χώρισε ο ηθοποιός με την κατά 35 χρόνια μικρότερη σύντροφό του

Το ζευγάρι έχει επιλέξει εδώ και λίγο καιρό να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους

sagana_galanos
Καμία πανδημία και καμία επαγγελματική υποχρέωση του ηθοποιού Νίκου Γαλανού δεν βρίσκεται πίσω από την ματαίωση του γάμου με την πανέμορφη Έλενα Σαγανά κι αυτό γιατί το ζευγάρι εδώ και λίγο διάστημα έχει αποφασίσει να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Όσο αθόρυβα πριν από δέκα χρόνια οι δυο τους αποφάσισαν να χαράξουν μια κοινή πορεία στην προσωπική τους ζωή παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, το ίδιο αθόρυβα επέλεξαν να βάλουν εδώ και λίγο διάστημα μια άνω τελεία στη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί μεταξύ του μετά από κοινή απόφαση, με πολλούς φίλους και γνωστούς τους, να υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται στο μέλλον να τα ξαναβρούν, καθώς τρέφουν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον ηθοποιό αναφέρουν πως ο Νίκος Γαλανός δεν σκόπευε να παντρευτεί ξανά, κάτι που το γνώριζε η Έλενα Σαγανά από την αρχή κιόλας της σχέσης τους.

Οι δυο τους το είχαν συζητήσεις αρκετά με την Έλενα να το έχει αποδεχτεί και να μην τον ζορίζει, γι' αυτό και όσοι τους γνωρίζουν, αναφέρουν πως η αιτία της απομάκρυνσής τους δεν είναι ο γάμος.

Άλλωστε το ζευγάρι ακόμα και μετά από δέκα χρόνια σχέσης δεν είχε περάσει στο στάδιο της συγκατοίκησης με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια ο καθένας να συνεχίζει να ζει στο σπίτι του εκτός από την περίοδο του κορωνοϊού που είχαν αποφασίσει να μείνουν στην οικία της Έλενας στο Μαρούσι.

Κλείσιμο
Αυτές τις ημέρες ο Νίκος Γαλανός βρίσκεται στην Κύπρο για τις ανάγκες του πετυχημένου σίριαλ που πρωταγωνιστεί στο Mega «Γη της Ελιάς».


Ειδήσεις σήμερα:

Mad Clip: Εξαγριωμένοι συγγενείς και φίλοι αναζητούν αυτόν που διέρρευσε την φωτογραφία από το νεκροτομείο

Η άγνωστη οικογενειακή τραγωδία που έκανε τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο ένθερμο υποστηρικτή του εμβολιασμού


Η Ashley Graham ποζάρει γυμνή στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης