Δημήτρης Αλεξάνδρου: Είμαι ασυμπτωματικός, αν έχω όντως κορωνοϊό το περνάω πολύ ήπια

Οι πρώτες δηλώσεις - Περιμένει και το δεύτερο pcr

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που την τελευταία εβδομάδα απουσιάζει από τα τηλεοπτικά του καθήκοντα μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και είπε ότι πράγματι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ωστόσο εξήγησε πως είναι ασυμπτωματικός και σήμερα περιμένει τα αποτελέσματα του νέου του τεστ για να δει αν μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του.

«Είμαι πάρα πολύ καλά αλλά επειδή κάποιες μέρες πριν είχα κάνει το εμβόλιο και στα παρασκήνια του J2US βρέθηκα θετικός μετά και από τις δυο δόσεις, δε μπορούσαμε να πούμε κάτι γιατί δε ξέραμε αν είναι από το εμβόλιο γιατί το είχα κάνει δέκα μέρες πριν ή όχι. Έπρεπε να περιμένουμε για να κάνουμε pcr για να είμαστε σίγουροι αν έχω ή δεν έχω.

Περιμένω τώρα να κάνω και το δεύτερο pcr, το πρώτο βγήκε θετικό. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα, είμαι ασυμπτωματικός. Δεν έχω ανεβάσει ούτε πυρετό ή κάτι άλλο. Αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης, ότι αν έχω όντως κορωνοϊό το περνάω πολύ ήπια.

Η Ιωάννα δεν είναι θετική αλλά είναι σε καραντίνα προληπτικά επειδή βρεθήκαμε μαζί. Μέχρι στιγμής είναι αρνητική. Σήμερα θα κάνω και το δεύτερο pcr», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.


Ειδήσεις σήμερα:

Mad Clip: Εξαγριωμένοι συγγενείς και φίλοι αναζητούν αυτόν που διέρρευσε την φωτογραφία από το νεκροτομείο

Η άγνωστη οικογενειακή τραγωδία που έκανε τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο ένθερμο υποστηρικτή του εμβολιασμού


Η Ashley Graham ποζάρει γυμνή στο Instagram

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr