Πολύ σκληρό για να πεθάνει το «Voice» - Tηλεοπτικά «κομμωτήρια», συνεντεύξεις και... ανέκδοτα

Πολύ σκληρό για να πεθάνει το «Voice» - Tηλεοπτικά «κομμωτήρια», συνεντεύξεις και... ανέκδοτα

«Αρχισαν τα όργανα, σήκω από το πάνελ σου», θα μπορούσε να είναι ο στίχος που εκφράζει αυτή την τηλεοπτική φάση

voice1
Το είπα και το ξαναλέω. Οι εκπομπές δεν είναι συρραφή συνεντεύξεων. Είναι θέματα, στήλες, βίντεο, ωραίες ιδέες. Το να ξαμολάς πέντε ανθρώπους να κάνουν συνεντεύξεις, όπου σχολιάζουν αυτά που είπαν άλλοι και μετά σχολιάζεις εσύ αυτά που είπαν για να τα σχολιάσουν κάποιοι άλλοι σε άλλες εκπομπές είναι ανέκδοτο. Επίσης, φτάνει με τα σοβαρά θέματα που σχολιάζονται από φαιδρές περιπτώσεις. Αποδυναμώνονται και τα θέματα αλλά απαξιώνονται και οι εκπομπές.

Πολύ σκληρό για να πεθάνει το «Voice». Αντέχει, παραμένει εξαιρετικό σε περιεχόμενο και ανθρώπινο δυναμικό και φυσικά διαθέτει και αισθητική.

Παραδοσιακά ο ΑΝΤ1 πάντα είχε μερικούς από τους καλύτερους επικεφαλής στο Γραφείο Τύπου. Ολγα Παυλάτου, Κατερίνα Γκαγκάκη, Κώστας Τσολάκης, Αννα Βλαβιανού και πολλοί άλλοι. Πάντα κοντά και δίπλα στους δημοσιογράφους, πάντα προστατεύοντας ένα κανάλι το οποίο σεβόταν και τιμούσε πάντα τους δημοσιογράφους. Φέτος η εικόνα είναι πολύ διαφορετική. Καμία επικοινωνία με τους επικεφαλής του Γραφείου Τύπου παρά μόνο με δύο εξαιρετικές συναδέλφους που πάντα πρόθυμες κάνουν τη δουλειά και σπεύδουν να ικανοποιήσουν κάθε αίτημα. Αξιες. Όμως τα κανάλια πάντα είχαν έναν ανθρώπινο χαρακτήρα. Και δεν μπορεί να έχει πάει Οκτώβρης και να μην έχεις μιλήσει με αυτούς που πρέπει. Εκτός αν δεν πρέπει... Τότε πάσο.

voice_in


Προχωράμε και καταθέτουμε μία απορία, την οποία δεν θα την βαφτίσουμε κουίζ, αγαπητοί αναγνώστες. Υπάρχει κινητικότητα σε σχέση με την «Ελληνοφρένεια»; Ενδιαφέρεται κάποιος να την επαναφέρει τηλεοπτικά; Κάτι τέτοιο ακούγεται και ευχόμαστε να ισχύει. Όχι τίποτε άλλο, αλλά να περάσει και κάπως η ώρα μέχρι να ανακοινωθεί και το που θα πάει το «Ράδιο Αρβύλα» πριν στρώσουμε χαλιά. Στο σπίτι, όχι στο κανάλι…

Οι σειρές της ΕΡΤ που έκαναν πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου ξεπέρασαν το 11% σε τηλεθέαση. Απέναντι σε δύο μεγάλα τάλεντ σόους και φυσικά σε ένα κανάλι που γλεντάει με μονοψήφια. Αν αυτές οι σειρές είχαν προγραμματιστεί άλλη ώρα μπορεί και να πήγαιναν ακόμη καλύτερα. Όμως τόσο ο Μανούσος Μανουσάκης όσο και η Βικτόρια Χίσλοπ είναι σπουδαίοι δημιουργοί. Και αυτό φαίνεται και από το περιεχόμενο και από τα καστ που επέλεξαν.

Κλείσιμο
liagas


Είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος ότι τον έκανε λέει unfollow ο Γιώργος Λιάγκας και τον είδε κάπου και δεν του μίλησε. Αυτά τα άκουγα μικρή στο κομμωτήριο, όταν με έπαιρνε η μαμά μου μαζί της κι εγώ τα άκουγα και ήλπιζα να μην είναι έτσι ο κόσμος όταν μεγαλώσω. Πλέον ούτε εκεί δεν τα λένε. Αγαπητέ, είστε νέος και ταλαντούχος. Κάντε κάτι καλύτερο με προοπτική.

Σκέφτομαι τώρα τις άμοιρες και τους άμοιρους influencers που εδώ και ώρες έχουν πέσει οι πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων και δεν μπορούν να μας επηρεάσουν με γιαούρτια παραμάσχαλα και με φίλτρα που κόβουν δέκα χρόνια, είκοσι κιλά και θεραπεύουν ακμή με ένα κλικ. Μια χαρά είμαστε και άνευ…

Κουίζ και φύγαμε. Εκείνη μεγάλο στέλεχος σε μεγάλο κανάλι και εκείνος μεγάλο στέλεχος εκτός τηλεόρασης στην παρούσα φάση. Εκείνη μάλλον φεύγει, εκείνος μάλλον έρχεται. Ποιοι είναι;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης