Τέτα Καμπουρέλη: «Έπαθα κρίσεις πανικού, το παλεύω»

Τέτα Καμπουρέλη: «Έπαθα κρίσεις πανικού, το παλεύω»

Επτά μήνες μετά την προφυλάκιση του συζύγου της, η δημοφιλής αισθητικός εμφανίστηκε ξανά σε τηλεοπτικό πλατό

kaboureli-2
Ήταν τέλη Μαρτίου, όταν ο 58χρονος σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη και θεατρικός παραγωγός συνελήφθη για το ριφιφί των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό. Ο επιχειρηματίας, αν και δήλωνε αθώος, κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση, με λεία πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ.

Σήμερα η αισθητικός βρέθηκε στο  «Πρωινό» για να παρουσιάσει μία θεραπεία νυχιών.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορούσε να μην την ρωτήσει για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, αλλά και για εκείνα που κάνουν λόγο ότι βρίσκεται σε σχέση με τον ηθοποιό Φίλιππο Σοφιανό.

«Δεν μπορώ να ακούω αηδίες. Με τον κύριο Σοφιανό γνωριζόμαστε πάνω από 20 χρόνια και πραγματικά ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είμαστε χρόνια φίλοι. Θα βοηθήσω σε ένα θεατρικό που κάνει. Δεν θα παίξω, θα είμαι στις δημόσιες σχέσεις. Θα πω και το άλλο. Όποια γυναίκα είχε σχέση εδώ και χρόνια, μου τη φέρνει σαν πελάτισσα», υποστήριξε η Τέτα Καμπουρέλη.

Σχετικά με τα όσα έζησε το προηγούμενο διάστημα δήλωσε: «Εμπόδια υπάρχουν στη ζωή μας, που θα ξεπεραστούν. Να είμαστε καλά, υγεία πάνω από όλα. Αρρώστησα με όλο αυτό πολύ άσχημα. Έπαθα κρίσεις πανικού, το παλεύω. Είμαι πολύ καλά και παίρνω τα χαπάκια μου. Γι’ αυτό έχω και καλή διάθεση. Γελάω, γιατί πρέπει να γελάμε. Προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις οικογένειες. Δεν υπάρχουν βάσανα, υπάρχουν εμπόδια».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceqhrojabw81-st)


Κλείσιμο
Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει χωρίσει με τον σύζυγό της, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή, η ίδια δήλωσε: «Πρώην δεν υπάρχει. Δεν έχουμε χωρίσει, μαζί δεν είμαστε, γιατί ο ένας είναι μέσα και ο άλλος έξω. Προχωράμε, έχουμε τόσο ωραία θέματα. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Παλεύω για να έχω, δουλειά και τίποτα άλλο. Δεν ήρθα για συνέντευξη, ήρθα για τα νύχια».

Ο σύζυγός της, μάλιστα, από τις φυλακές τηλεφώνησε στην παραγωγή του «Πρωινού», όπως αποκάλυψε η Τέτα Καμπουρέλη.

Ειδήσεις σήμερα:

Το Instagram πρόδωσε τον πανικό σε κλαμπ στην Πάτρα: Σύλληψη και λουκέτο για ανεμβολίαστους και όρθιους

Κοκαΐνη στο Κολωνάκι: Αναβιώνει στο εφετείο η υπόθεση του sushi bar με τους διάσημους πελάτες

Μίκης Θεοδωράκης: O άγνωστος «γιος» και η μυστική διαθήκη που ανοίγει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης