Τζένιφερ Λόρενς: Έγκυος σε πορεία για το δικαίωμα στην άμβλωση - Δείτε φωτογραφίες

Τζένιφερ Λόρενς: Έγκυος σε πορεία για το δικαίωμα στην άμβλωση - Δείτε φωτογραφίες

Η βραβευμένη με Όσκαρ Aμερικανίδα ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

lawrence
Η Τζένιφερ Λόρενς, η οποία από το 2019 είναι παντρεμένη με τον διευθυντή γκαλερί τέχνης Κουκ Μαρόνεϊ, περιμένει το πρώτο της παιδί. Η ίδια δεν έχει κάνει -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- κάποια δημόσια δήλωση για την εγκυμοσύνη της.

Ωστόσο, η Αμερικανίδα κωμικός Έιμι Σούμερ ήταν αυτή που γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τις χθεσινές διαδηλώσεις στις ΗΠΑ κατά του νόμου περί άμβλωσης.

jen


Κλείσιμο
Στο εν λόγω στιγμιότυπο η Έιμι και η Τζένιφερ ποζάρουν όρθιες στον φακό, κρατώντας ένα πανό η καθεμία. Η 31χρονη καλλιτέχνης φορά ένα ασπρόμαυρο, μακρύ φόρεμα με μοτίβο σκακιέρα, το οποίο έχει συνδυάσει με ένα τζιν, ελαφρύ jacket. Αναμφίβολα, η κοιλίτσα της είναι φουσκωμένη!

Η Έιμι Σούμερ έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους: «Εγώ δεν έχω μήτρα και αυτή είναι έγκυος». Το προηγούμενο διάστημα η Έιμι αποκάλυψε ότι προχώρησε σε εγχείρηση αφαίρεσης της μήτρας της λόγω ενδομητρίωσης.



Οι δύο διάσημες ηθοποιοί έστειλαν το δικό τους ηχηρό μύνημα, συμμετέχοντας στις πορείες κατά του νόμου περί απογόρευσης της άμβλωσης. Τάσσονται υπέρ της ελευθερίας και υπερασπίζονται τα δικαιώματα των γυναικών.



Χθες, Σάββατο (2/10/2021), διοργανώθηκαν στις ΗΠΑ 660 πορείες διαμαρτυρίας κατά του νόμου που απαγορεύει την άμβλωση μετά τις έξι εβδομάδες κύησης, ο οποίος ισχύει από 1η Σεπτεμβρίου στο Τέξας.



Ειδήσεις σήμερα

Φλέγεται από κορωνοϊό η Βόρεια Ελλάδα - Ασφυξία στα νοσοκομεία, γεμίζουν οι ΜΕΘ

Κινητό «περίπτερο» ναρκωτικών εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας - Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

Νέα έρευνα δείχνει ότι ο φόβος για τον κορωνοϊό βελτίωσε τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης