Λευτέρης Σουλτάτος: Η σημαντική βοήθεια στους σεισμόπληκτους στην Κρήτη

Λευτέρης Σουλτάτος: Η σημαντική βοήθεια στους σεισμόπληκτους στην Κρήτη

Στην περιοχή που επλήγη από το σεισμό βρίσκονται ο δημοφιλής Κρητικός σεφ, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες και βοηθούν έμπρακτα, αποδεικνύοντας ότι όλοι γίνονται μία γροθιά όταν δύσκολες καταστάσεις το επιβάλλουν

mathimata-anthropias-apo-ton-leyteri-soyltato-mageireyei-stis-oikogeneies-poy-echoyn-pligei-apo-seismoys-960x504
Μακάρι να μην υπήρχε η ανάγκη, μακάρι ο Εγκέλαδος να μην είχε πληγώσει τους δήμους Μινώα και Αρχανών-Αστερουσίων, μακάρι να μην χρειαζόταν να βλέπαμε ότι υπάρχουν «πλάτες» που σηκώνουν το βαρύ φορτίο, που έμελε να πέσει πάνω στους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών.

Όμως, αποδεικνύεται έμπρακτα πως όταν παρουσιάζεται μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως αυτή που βιώνει τώρα αρκετός κόσμος, γίνεται συστράτευση δυνάμεων και παρέχεται μία, προσωρινή έστω, ανακούφιση.

Μίας τέτοιας προσπάθειας ηγείται τα τελευταία 24ωρα ο διάσημος σεφ Λευτέρης Σουλτάτος. Μαζί με την «κουζίνα» του βρίσκεται στο Αρκαλοχώρι, μαγειρεύοντας για τους σεισμόπληκτους. Στο πλευρό του η σύζυγός του, ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη, αλλά και πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως η Δέσποινα Βανδή, η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Καταλυτική είναι η συνδρομή σπουδαίων επιχειρηματιών της Κρήτης, οι οποίοι προσφέρουν τρόφιμα, είδη ιματισμού, είδη ένδυσης, sleeping bags. Πέρα από αυτά, παρέχουν δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά της περιοχής, τα οποία αδιαμφισβήτητα βιώνουν κατάσταση στρες και έχουν ανάγκη να ξεχαστούν και να χαμογελάσουν.

Ο Ηρακλειώτης σεφ, θέλοντας να ευχαριστήσει έναν έναν όλους εκείνους που ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέκονται δίπλα στους ανθρώπους των σεισμόπληκτων περιοχών, ανέβασε stories στο Ιnstagram. Έτσι, είπε το δικό του «ευχαριστώ», αν και πολλοί από εκείνους, όντας χαμηλών τόνων, δεν αποζητούν -ούτε επιθυμούν- να γίνονται γνωστές οι προσφορές που κατά καιρούς κάνουν.

Συστράτευση δυνάμεων για το Αρκαλοχώρι, από τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις, οι φόβοι της Ιωάννας για το αύριο και η απάθεια της κατηγορούμενης

Αφορολόγητες γονικές παροχές από σήμερα: Τα SOS για όσους ξεκινούν μεταβιβάσεις ακινήτων - χρημάτων

Εμβόλιο της γρίπης: Ξεκινάει σήμερα η συνταγογράφηση - Ποιοι πρέπει να το κάνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης