«Κομάντα και Δράκοι»: Ο Γιώργος διαπιστώνει ότι ο Ντόντος χρειάζεται βοήθεια και είναι έτοιμος να ξεπεράσει τους φόβους του
Ανεξήγητα ζωντανοί εφιάλτες, τρομακτικά όνειρα που βγαίνουν αληθινά και μία κατάρα που «ξυπνάει» κάθε 100 χρόνια - Κάθε Κυριακή, στις 22:30, στο MEGA - Τι θα συμβεί στο δεύτερο επεισόδιο
Η νεανική, μεταφυσική ιστορία «Κομάντα και Δράκοι» που φέρει την πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη έρχεται κάθε Κυριακή, στις 22:30, στο MEGA. Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η πρεμιέρα της σειράς, το δεύτερο επεισόδιο υπόσχεται να καθηλώσει τους θεατές.
Επεισόδιο 2 (Κυριακή 3 Οκτωβρίου) - «Τα Όρια»
Ο Γιώργος, μετά τη λιποθυμία του, συνέρχεται στο Άσραμ. Εκεί, γνωρίζει τον γκουρού Μπάμπα Μπομπ και την Ίριδα, οι οποίοι ενημερώνουν τον Βασίλη για το που βρίσκεται ο γιος του. Οι Δράκοι αναζητούν τον Ντόντο, που κρύβεται στο «αρχηγείο» των παιδιών για να τους ξεφύγει. Η Λουλού και ο Σήφης ζητούν συγγνώμη από τον Γιώργο που τον εγκατέλειψαν στο Άσραμ και τον αποδέχονται ως μέλος της παρέας. Τα Κομάντα βρίσκουν τον Ντόντο κρυμμένο στο αρχηγείο τους και ο Γιώργος διαπιστώνει πως το αγόρι που βλέπει στα όνειρά του είναι υπαρκτό και έχει ανάγκη από βοήθεια.
Το Καλοχώρι αναστατώνεται από περίεργα γεγονότα και παρεξηγήσεις που δημιουργούνται απρόσμενα ανάμεσα στους χωριανούς και ο Βασίλης καλείται να τα διαχειριστεί. Ο Μπάμπα Μπομπ εξαφανίζεται χωρίς ίχνη. Η Ίρις προσεγγίζει τον Βασίλη, περιγράφοντάς του κάποια περίεργα μεταφυσικά γεγονότα που βίωσαν στο Άσραμ, όσο βρισκόταν εκεί ο Γιώργος, αναίσθητος. Ο Βασίλης την αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό. Οι Δράκοι αιχμαλωτίζουν ξανά τον Ντόντο, ενώ ο Γιώργος, στο όνειρό του, συναντά τη μητέρα του που τον παροτρύνει να ξεπεράσει τους φόβους του. Ο αρχηγός των Δράκων, Δρακο-Μιχάλης, αποφυλακίζεται προμηνύοντας νέα προβλήματα στη ζωή του Ντόντου.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.