ΗΒίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για τα επαγγελματικά βήματα, που πρόκειται να ακολουθήσει, καθώς και τα κεφάλαια που έκλεισε πισω της.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο», που είχε αγαπηθεί τα προηγούμενα χρόνια από το κοινό, μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση στην Ελένη Μενεγάκη, αναφέροντας: «Το προϊόν αυτό λείπει στον κόσμο, ήταν κάτι πολύ αγαπημένο, γιατί απευθυνόταν στο ανθρώπινο συναίσθημα. Δεν ήταν στην λογική, αλλά σε αυτό που νιώθει η ψυχή και λιγότερο σε αυτό που σκέφτεται το μυαλό. Αυτό είναι πάντα πιο δυνατό. Δεν υπάρχει περίπτωση να επαναφέρω το Πάμε Πακέτο. Με 2-3 τρόπους έχω πάρει μηνύματα από το σύμπαν ότι αυτός ο κύκλος έχει ολοκληρωθεί. Νιώθω ευλογημένη που υπηρέτησα αυτόν τον κύκλο εκπομπών για 14 χρόνια, δεν μπορεί όμως να είσαι μέσα στους ίδιους κύκλους συνέχεια, οι άνθρωποι εξελίσσονται μόνο μέσα από την αλλαγή».
Σχετικά με το αν θα συνεχίσει να ασχολείται με τον χώρο της τηλεόρασης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου απάντησε: «Φυσικά. Και μάλιστα, κι εγώ η ίδια έχω προτείνει πράγματα που έχουν κάτι να δώσουν. Να είσαι μέρος της λύσης σε αυτό που προσλαμβάνουν οι άνθρωποι κι όχι μέρος των προβλημάτων. Θα ήθελα να κάνω έναν συνδυασμό ενημέρωσης, αλλά και χρηστικής πληροφορίας, σαν το κανάλι που έχω στο YouTube».
Τέλος, αναφέρθηκε στις άσχημες εμπειρίες που έχει βιώσει στον εργασιακό χώρο. «Πέρασα δυσκολίες όσο ήμουν σε ένα κανάλι. Φαντάζομαι αντίστοιχες με εκείνες που πέρασε κι η Ελεονώρα. Δεχτήκαμε κι ένα ωραιότατο εργασιακό bullying. Άνοιξα ένα πρωί την τηλεόραση και είδα να στρέφεται εναντίον μου ένας άνθρωπος που ήταν αντιπρόεδρος του καναλιού και να με σχολιάζει με άσχημο και καθόλου κομψό τρόπο. Τι μπορείς να κάνεις εκείνη την στιγμή; Ο καθένας έχει τις δικές του διαταραχές. Δεν θα κάνω τον Φρόιντ κανενός. Ας ασχοληθεί ο καθένας με τον εαυτό του».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.