H Κιμ Καρντάσιαν και ο Maluma «ανοίγουν τα χαρτιά τους» και ξεκαθαρίζουν αν τελικά έχουν σχέση

H Κιμ Καρντάσιαν και ο Maluma «ανοίγουν τα χαρτιά τους» και ξεκαθαρίζουν αν τελικά έχουν σχέση

Οι φήμες ξεκίνησαν μετά τις κοινές τους φωτογραφίες στο show του Dior τον περασμένο Απρίλιο - Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν είχε κάνει κάποια δήλωση

kim_maluma
Λίγο μετά το διαζύγιό της με τον Κάνιε Γουέστ, η Κιμ Καρντάσιαν φημολογούταν ότι βγαίνει με έναν εξίσου εντυπωσιακό άντρα, τον διάσημο τραγουδιστή της επιτυχίας Hawai, Maluma.

Κανένας από τους δύο ωστόσο δεν διέψευσε, αλλά ούτε κι επιβεβαίωσε την είδηση, αφήνοντας έτσι ερωτηματικά για το τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Βέβαια, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα θέμα που δεν μπορεί κανείς να προσπεράσει, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε ξανά για την σχέση του με την διάσημη περσόνα, όταν παραχώρησε συνέντευξή του στο L’Officiel Hommes.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν ξέρω καν πώς βγήκαν αυτές οι φήμες. Ήμασταν μαζί στο show του Dior. Την γνώρισα εκεί για πρώτη φορά, ήταν και η αδερφή της η Κόρτνεϊ εκεί. Δεν ξέρω όμως, γιατί άρχισαν να την ρωτάνε αν είμαστε μαζί. Ίσως επειδή φωτογραφηθήκαμε μαζί;».



Η Κιμ Καρντάσιαν προηγουμένως είχε κι εκείνη ερωτηθεί πρόσφατα για την σχέση της με τον τραγουδιστή από την Έλεν ΝτεΤζενέρις και μάλιστα, απάντησε αρνητικά, χωρίς ωστόσο να την πιστεύει κανείς.

«Φημολογούταν ότι έβγαινα και με τον δημοσιογράφο, τον Βαν Τζόουνς. Μάλιστα, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε: "Αυτή η φήμη μου έχει φέρει τόσα πολλά ραντεβού και είμαι ευγνώμων, οπότε σου το χρωστάω". Δεν βγαίνω με κανέναν, ούτε με τον Βαν Τζόουνς, ούτε με τον Μαλούμα. Τον έχω δει βέβαια, μερικές φορές στο Μαϊάμι, είναι ωραίος τύπος», εξήγησε.




Ειδήσεις σήμερα

Self test: Από σήμερα η διάθεσή τους για τους μαθητές από τα φαρμακεία

No Time To Die: Με... βασιλική λάμψη και πλήθος σταρ η πρεμιέρα του τελευταίου «Μποντ» του Ντάνιελ Κρεγκ

Μαρίζα Ρίζου: «Περίεργος και κακοποιητής δεν πρέπει να είναι κανείς σε κανένα χώρο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης