Ντάνιελ Κρεγκ για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ: «Νομίζω πως ολόκληρο το σώμα μου βρίσκεται σε νάρθηκα»

Ντάνιελ Κρεγκ για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ: «Νομίζω πως ολόκληρο το σώμα μου βρίσκεται σε νάρθηκα»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που τον σημάδεψε, τις επικίνδυνες σκηνές, αλλά και τους τραυματισμούς που έχει υποστεί κατά την διάρκεια των γυρισμάτων

daniel
Όλες οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ χαρακτηρίζονται από τις «επικίνδυνες» σκηνές τους και τις μάχες, που δίνει ο διάσημος πράκτορας 007, οι οποίες πολλές φορές φαίνονται άκρως ρεαλιστικές.

Όπως αποκάλυψε ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ στις τελευταίες πέντε ταινίες του διάσημου franchise, οι σκηνές πάλης είναι εντελώς ρεαλιστικές. Με αφορμή την τελευταία του ταινία, με τίτλο No Time To Die, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The Graham Norton Show και ρωτήθηκε σχετικά με τις «μάχες» που έχει δώσει στα κινηματογραφικά πλατό ως Τζέιμς Μποντ.

Daniel Craig's emotional goodbye to James Bond! 🤣 @The Graham Norton Show ⭐️ BBC


Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μετά από όλες αυτές τις ταινίες, νομίζω πως ολόκληρο το σώμα μου βρίσκεται σε νάρθηκα».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον πιο γελοίο τραυματισμό που έχει πάθει στην εώς τώρα καριέρα του. «Τον πιο γελοίο τραυματισμό τον είχα σε μία στιγμή, όταν δεν κάναμε καν γυρίσματα. Περπατούσα απλώς σε μία σανίδα. Δεν έτρεχα, απλά περπατούσα. Και ξαφνικά, γλίστρισα κι έπεσα, ήταν τόσο χαζό», δήλωσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τον πιο σοβαρό τραυματισμό που είχε κατά την διάρκεια γυρισμάτων, ο ηθοποιός εξήγησε πως συνέβη στο πλατό του Spectre.

«Γυρνούσαμε την σκηνή, όπου πάλευα με τον επαγγελματία παλαιστή, Ντέιβ Μπαουτίστα στο τρένο. Ενώ λοιπόν, είχαμε κάνει πρόβες για πολλές εβδομάδες, στο τελικό γύρισμα του ζήτησα να είναι πιο σκληρός μαζί μου. Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσω τόσο σοβαρά στο γόνατό μου, που αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε εκ νέου την σκηνή, ενώ φορούσα τελικά έναν ειδικό νάρθηκα. Ήταν πολύ δύσκολο κι επώδυνο», δήλωσε.

Κλείσιμο


Ο ίδιος εξήγησε πως παρά τις άσχημες στιγμές, τα γυρίσματα περιλαμβάνουν και πολλά αστεία συμβάντα. Μεταξύ αυτών, περιέγραψε την κατάληξη, που είχε αυτή η σκηνή με τον Μπαουτίστα, η οποία παρόλο που ξεκίνησε άσχημα, κατέληξε με γέλια. «Του έριξα μια μπουνιά, λίγο πιο δυνατά από όσο θα έπρεπε. Ακούστηκε ένα κρακ και τρόμαξα πολύ. Ήταν στο σαγόνι του. Άρχισα τότε, να του ζητάω συγγνώμη, έφυγα τρέχοντας μακριά και τελικά, εκείνος απλά και ήρεμα ίσιωσε το σαγόνι του σαν να μην συνέβη τίποτα», περιέγραψε.




Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Στη Μπούντεσταγκ η πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτής

Γερμανικές εκλογές: Δύο νικητές ή δύο ηττημένοι; - Πρώτο το SPD, αλλά ακόμα και το κόμμα της Μέρκελ μπορεί να βγάλει καγκελάριο

Κορωνοϊός - Θωμαΐδης: Έρχεται αύξηση 200 με 250 κρουσμάτων ημερησίως στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης