Πιο σέξι, πιο άγρια, πιο γυναίκα... «σεισμός» από το Savage x Fenty show της Rihanna - Δείτε φωτογραφίες

Η επίδειξη εσωρούχων της εκκεντρικής, διάσημης τραγουδίστριας στη Νέα Υόρκη προκάλεσε ενθουσιασμό στους σελέμπριτι - Ήταν όλοι εκεί... από τη Σίντι Κρόφορντ και την Ιρίνα Σάικ, έως την Έμιλι Ραταϊκόφσκι και τον Ρίκι Μάρτιν

Η Ριάνα αποκάλυψε την Πέμπτη τη νέα συλλογή της σειράς Savage x Fenty και όσοι  celebrities  αγαπούν την μόδα ήταν εκεί!

Το Savage X Fenty Show Vol. 3  επικεντρώθηκε στην διαφορετικότητα στην μόδα, ενώ ανέδειξε την γυναικεία δύναμη και σεξουαλικότητα. 

Το φετινό σόου μεταδόθηκε στο Amazon Prime Video την Παρασκευή (24/9/2021).  

Δείτε τι δήλωσε αμέσως μετά το σόου: 



Η τραγουδίστρια της R&B και της pop μουσικής επέλεξε τα σπουδαιότερα ονόματα της παγκόσμιας showbiz για να παρουσιάσουν την τελευταία της σειρά εσωρούχων.

Η Σίντι Κρόφορντ, η Ιρίνα Σέικ, η Τζίτζι Χαντίντ, η Λούρδη Λεόν, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, ο Ρίκι Μάρτιν, η Νορμάνι Κορντέι, είναι μόνο μερικά από τα δημοφιλή πρόσωπα της μόδας, της μουσικής και της υποκριτικής, που έδωσαν το παρών στην μεγάλη εκδήλωση και, φορώντας τις υπέροχες δημιουργίες της Ριάνα, εντυπωσίασαν τους πάντες.



Το σούπερ μόντελ της δεκαετίας του 1990, η Σίντι, περπάτησε στο διάδρομο του σόου της και έλαμψε.

Βέβαια, και τα σούπερ μοντέλ της νέας γενιάς, όπως η Τζίτζι Χαντίντ, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η Έρικα Μπαντού και η Άλεκ Γουέκ, μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.



Η 55χρονη ηθοποιός Σίντι Κρόφορντ ήταν, αδιαμφισβήτητα, λαμπερή, με το μακρύ φόρεμά της και το εντυπωσιακό, μεγάλο σκίσιμο στο πόδι. Το look της τελειοποιούσαν τα σκουλαρίκια και τα χρυσά, oversized βραχιόλια στους καρπούς της.

Η Ρωσίδα Ιρίνα Σέικ τράβηξε την προσοχή, αφού το σέξι, μικροσοπικό κορμάτι της από δέρμα φιδιού αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, εμφανίστηκε με χρυσά βραχιόλια, ένα πανέμορφο δαχτυλίδι, κομψά σκουλαρίκια, ενώ μία αλυσίδα αγκάλιαζε την επίπεδη κοιλιά της. Παράλληλα, οι γόβες της αποθέωναν την θυληκότητά της.



Η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, φόρεσε ένα σετ «καυτών» εσωρούχων, ενώ τα πόδια της κάλυπταν ψηλές μπότες βινυλίου.
 
Φυσικά, η πρωταγωνίστρια του σόου,  η Ριάνα  ήταν  άκρως εντυπωσιακή . Εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα , τα οποία είχαν λεπτομέρεια με δαντέλα , ενώ τα μαύρα μαλλιά της τα είχε  κάτω, λιτά και ίσια. 



Κατά τη διάρκεια της  τεράστιας εκδήλωσης, η Ριάνα δήλωσε: «Πάντα υποστηρίζω τους  αουτσάιντερ. Όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, έχουν επηρεάσει όχι μόνο αυτήν τη συλλογή, αλλά τον τρόπο που βλέπουμε το ταλέντο μας.

To Savage X Fenty Show Vol. 3, ναι, είναι μια επίδειξη μόδας, αλλά όταν οι άνθρωποι βλέπουν κάποιον σαν αυτόύς που έκαναν πασαρέλα σήμερα, ξαφνικά αισθάνονται ότι εκπροσωπούνται», είπε και πρόσθεσε: 

«Το σόου αυτό  βοηθά κάποιους ανθρώπους να αισθανθούν  ότι έχουν χώρο σε αυτόν τον κόσμο. Και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να επιτυγχάνουμε  κάθε χρόνο», κατέληξε.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr