Ο Σπύρος Μπιμπίλαςαπάντησε στις δημόσιες καταγγελίες του Γιώργου Παράσχου που υποστήριξε στο «Love It» ότι πασίγνωστοι καλλιτέχνες κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Όπως είπε από δική του εμπειρία τον προσέγγισε συνάδελφός του, προκειμένου να του πουλήσει ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμούαντί 300 ευρώ.
Διαβάστε εδώ όλα όσα κατήγγειλε ο Γιώργος Παράσχος
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην εφημερίδα Espresso, τονίζοντας πως έχει ακούσει και ο ίδιος ότι ίσως συμβαίνει κάτι τέτοιο.
«Το έχω ακούσει κι εγώ ως φήμη να κυκλοφορεί τις τελευταίες δυο τρεις μέρες, αλλά εμένα δεν με έχει προσεγγίσει κανείς να βγάλω ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αν με προσέγγιζαν, θα τους πήγαινα στην αστυνομία. Γενικά, αν υφίσταται όλο αυτό και είναι αληθινό θα πρέπει κάθε τέτοια περίπτωση να καταγγέλλεται. Διότι αλλιώς δεν μπορούμε να προστατευτούμε.
Για να το καταγγείλει δημόσια ο κ. Παράσχος, σημαίνει ότι έχει στοιχεία. Εγώ θα το κατήγγειλα κατευθείαν γιατί είμαι και πολύ υπέρ των εμβολίων. Αν υπάρχουν γιατροί που κάνουν τέτοια πράγματα, πρέπει να συλληφθούν αμέσως», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.