Γιώργος Χρανιώτης: Η τρυφερή επιστολή στον ενός έτους γιο του - Δείτε φωτογραφία

Γιώργος Χρανιώτης: Η τρυφερή επιστολή στον ενός έτους γιο του - Δείτε φωτογραφία

Ο γιος του λείπει από το σπίτι και του «κακοφαίνεται»

xraniotisgios
Μία τρυφερή ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Γιώργος Χρανιώτης.

Ο νέος μπαμπάς είναι ενθουσιασμένος με τον γιο του και δεν διστάζει να το δείξει σε κάθε του στιγμή, ακόμα κι όταν ο γιος του απουσιάζει από το σπίτι τους.

Όπως αναφέρει ο ηθοποιός σε κείμενο που έγραψε κάτω από μία δημοσίευσή του στο Instagram, προς το παρόν ο γιος του είναι μαζί με τους παππούδες του, προκειμένου ο ίδιος και η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα, να ξεκουραστούν λίγο. Όμως, η απουσία του φαίνεται πως έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρανιώτης ανάρτησε μία φωτογραφία, όπου ταΐζει τον γιο του με ένα μπιμπερό και κάτω από αυτή, του έγραψε μία τρυφερή «επιστολή».

Ο ηθοποιός έγραψε: «Πέρασε καιρός που σε είχαμε απο αγκαλιά σε αγκαλιά.Τώρα περπατάς και γελάς και χαίρεσαι και μας δίνεις ζωή και έμπνευση.Τώρα κάπως μεγάλωσες μικρέ μου.Είσαι σχεδόν μια βδομάδα στην γιαγιά και τον παππού σου και μείς εδώ κοιμόμαστε περισσότερο και πάμε και καμμία βόλτα ,αλλά ….Πεθύμησα να με ξυπνήσεις εσύ ,μικρό μου πριγκιπόπουλο ,να με ξυπνήσεις με το γέλιο ή το κλάμμα σου.Να σε κάνω μπάνιο και να σ αλλάξω.Να σε βαλω κάτω απ το ντους μαζί μου,και να κλείνεις τα ματάκια σου ,γιατί σ ενοχλεί το νερό .Να κάνουμε κούνια και να σε πάω στο παγκάκι να σου διαβάσω κάτι.Να σε ακούω να λες Μπαμπααα(μόνο εγώ),ενω οι αλλοι να με διαβεβαιώνουν ότι λες μπουντοδξοτχμπα😀😀😀.Να σε κάνω να γελάς τόσο πολύ ,που να σκιάζομαι κιόλας.Δεν ξέρω πως είναι να είσαι καλός Μπαμπας ,ξέρω όμως πως είναι να μαι,ο Μπαμπας σου.Μου λείπεις μικρέ Αλέξανδρε».

Δείτε την δημοσίευσή του:

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Βάρκιζα: Ελεύθεροι οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού που ξέχασαν δίχρονο κοριτσάκι επί τέσσερις ώρες στο σχολικό

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Ελευθερώθηκαν περιστέρια κατά τη διάρκεια της κηδείας του

Φάουτσι: «Οι Βρετανοί που έχουν εμβολιαστεί με AstraZeneca θα μπορούν από τον Δεκέμβριο να ταξιδεύουν στις ΗΠΑ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης