Μπάκιγχαμ - Πρίγκιπας Κάρολος: «Ο Φίλιππος ήταν θαυμάσιος στην οργάνωση... ανόητων παιχνιδιών»

Μπάκιγχαμ - Πρίγκιπας Κάρολος: «Ο Φίλιππος ήταν θαυμάσιος στην οργάνωση... ανόητων παιχνιδιών»

«Prince Philip: The Royal Family Remembers», το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ θα αποκαλύπτει πολλά για τον Πρίγκιπα Φίλιππο

karolos_filippos
Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας θυμάται πώς διασκέδαζε με τους γονείς του, οι οποίοι ήταν αρκετά νέοι όταν εκείνος ήταν παιδί. Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν μόλις 22 ετών όταν γέννησε τον πρώτο της γιο στις 14 Νοεμβρίου 1948, ενώ ο Πρίγκιπας Φίλιππος ήταν 27.
karolos


Όπως τονίζει, μάλιστα, ο πατέρας του, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ήταν «θαυμάσιος στην οργάνωση ανόητων παιχνιδιών».

Αφορμή για να ξυπνήσουν αυτές οι αναμνήσεις του αποτελεί το ντοκιμαντέρ «Prince Philip: The Royal Family Remembers» του BBC One, το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται την Τετάρτη, 22/9/2021, και στο οποίο θα συμμετάσχουν πάνω από δώδεκα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων των Πρίγκιπα της Ουαλίας, Δούκα του Κέιμπριτζ, Βασιλική Πριγκίπισσα Άννα και Κόμη του Γουέσεξ. Το καθένα από αυτά θα εκφράσει τις προσωπικές σκέψεις του για τη ζωή και την κληρονομιά του Πρίγκιπα Φιλίππου.


Σήμερα, o 72χρονος Πρίγκιπας Κάρολος υποστηρίζει ότι «κυριαρχούσαν τα τρελά παιχνίδια και το κυνηγητό» όταν ήταν παιδί.


Κλείσιμο
Στο ντοκιμαντέρ θα αναδυθούν άγνωστα μέχρι τώρα στοιχεία για τον βίο και την προσωπικότητα του Δούκα του Εδιμβούργου. Ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα μοιραστούν τις παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις τους,αποκαλύπτοντας πώς συμπεριφερόταν ο Πρίγκιπας Φίλιππος στους οικείους και συγγενείς του.



Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Πριγκίπισσα Άννα παιδιά κάνουν ποδήλατο μαζί με τον Πρίγκιπα Φίλιππο, ενώ τους κυνηγά η Κόμισσα του Σνόουντον, Πριγίπισσα Μαργαρίτα.

Από τα ελάχιστα στιγμιότυπα που έχουν κυκλοφορήσει από το ντοκιμαντέρ του BBC, αποδεικνύεται ότι ο χαμός του Πρίγκιπα Φιλίππου δημιουργεί ακόμα έντονα συναισθήματα στους απογόνους του.

Η Ζάρα Φίλιπς, κόρη της Πριγκίπισσας Άννας, τονίζει, ξεχειλίζοντατς συγκίνηση: «Στην πργματικότητα ποτέ δεν προετοιμαστήκαμε για να τον χάσουμε, γιατί ήταν πάντα εκεί».

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ προσθέτει: «Πίσω από όλα όσα έχουμε καταφέρει, βρίσκεται αυτός».

Ωστόσο, ο μεγαλύτερος γιος του, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, περιγράφει τα συναισθήμτα όλων σε μία και μόνο φράση: «Είμασταν τυχεροί που τον είχαμε για σχεδόν 100 χρόνια».


Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip - Ξεκίνησε ο έλεγχος του πραγματογνώμονα της οικογένειας

Μεγαλώνει η βρετανική βασιλική οικογένεια - Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Επίθεση με βιτριόλι: Καθηλωτική για ακόμη μια φορά η Ιωάννα - «Γύριζα πλευρά για να μην δω την εικόνα μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης