Τζούλια Νόβα: «Δεν επιδιώξαμε την εγκυμοσύνη, οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές, έτυχε σαν θαύμα»

Τζούλια Νόβα: «Δεν επιδιώξαμε την εγκυμοσύνη, οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές, έτυχε σαν θαύμα»

Η καλλονή από τον Τροχό της Τύχης ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο και τον ερχομό της κόρης της - Διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

noba
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Τζούλια Νόβα, καθώς ετοιμάζεται για τον γάμο της και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η καλλονή που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στον Τροχό της Τύχης διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» τόσο για τον γάμο όσο και για την κόρη της.

«Έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το μόνο που με άγχωσε στο νυφικό ήταν να μην φανεί η κοιλίτσα μου, δεν είμαι από εκείνες που την επιδεικνύουν», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cedqhb6kn7g1-st)

Στην συνέχεια, τόνισε πως θα ήθελε να έχει επανέλθει στα αρχικά της κιλά 1-2 μήνες μετά την γέννηση της κόρη της. «Θέλω ο άντρας μου να με βλέπει, όπως με γνώρισε. Δεν επιδιώξαμε την εγκυμοσύνη, έτυχε σαν θαύμα. Έγινε μια φορά και οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές. Ήταν γραφτό να γίνει. Όταν πήγαμε στον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του, πάθαμε σοκ», είπε.

Κλείσιμο
Μάλιστα, πρόσθεσε πως ο σύντροφός της, Μιχάλης Βιτζηλαίος της άλλαξε εντελώς τον τρόπο, με τον οποίο έβλεπε το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης. «Μέχρι πριν από έναν χρόνο, ήμουν αρνητική να κάνω παιδί. Άκουγα από τον πρώην σύντροφό μου πως αν κάνει παιδί, καταστρέφεται η ζωή σου. Ο Μιχάλης μου είπε κάτι τελείως αντίθετο. Θέλει να είναι δίπλα μου και να με βοηθάει με το μωρό».

Τέλος, η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους και είναι  «Δάειρα».




Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ο ευρωστρατός: Η απάντηση των Βρυξελλών στη συμφωνία AUKUS

Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για τα όσα υποστηρίζει ο 40χρονος

Προ των πυλών οι ανακοινώσεις για την γ' δόση εμβολίου - Ποιες είναι οι επόμενες πληθυσμιακές ομάδες που θα λάβουν SMS

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης