ALPHA: Η κωμωδία και το δράμα στα καλύτερά τους!

ALPHA: Η κωμωδία και το δράμα στα καλύτερά τους!

Μυθοπλασία πρώτης γραμμής, σειρές για όλους, διασκεδαστικές, ψυχαγωγικές, καθηλωτικές, ξεχωριστές και πρωτότυπες. Φέτος στον Alpha όλα είναι δυνατά!

alpha_all
Η ζώνη των 20:00
Φρέσκια ματιά, αγαπησιάρικη διάθεση, αισιοδοξία και πολύ χιούμορ. Αυτή είναι η πρώτη ύλη της οικογενειακής κωμικής σειράς του Alpha, «Άσε μας ρε μαμά» που κέρδισε, αμέσως, το τηλεοπτικό κοινό.

Με έντονο γυναικείο πρόσημο και πολύ αγαπημένους ηθοποιούς, φέρνει την οικογένεια στο προσκήνιο μέσα από καταστάσεις οικείες και γνώριμες. Μητέρα και παιδιά, γαμπροί, νύφες, πεθερές, η κολλητή φίλη, ένας παλιός έρωτας ο οποίος είναι έτοιμος να φουντώσει κι ένας θανάσιμος ανταγωνιστής που πολύ θα ήθελε να γίνει εραστής…

Οι περιπέτειες των ηρώων με τις συγκρούσεις, τις ανατροπές, τις φιλίες, και τους έρωτές τους είναι εδώ, για να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας. Και θα πούμε ξανά και ξανά «Άσε μας ρε μαμά».

Πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μάριος Αθανασίου, Δήμητρα Σιγάλα. Συμπρωταγωνιστούν οι: Παρθένα Χοροζίδου, Αναστάσης Κολοβός, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Μελίνα Βαμπούλα, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Αντώνης Γιαννακός, Μαρθίλια Σβάρνα, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Μελίνα Πολυζώνη, Ελευθερία Πάλλα. Στο ρόλο της Γεσθημανής η Φωτεινή Ντεμίρη. Guest η Βίλμα Τσακίρη. Συμμετέχουν επίσης οι: Βασίλης Γιακουμάρος, Δημήτρης Δάρρας και Τζίνα Ράπτη («Άσε μας ρε μαμά», Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 20:00).

Κλείσιμο
Την έχουμε αγαπήσει, έχουμε διασκεδάσει, γελάσει, περάσει μοναδικές στιγμές μαζί της. Η «Μουρμούρα» είναι μόνο μία κι αναντικατάστατη στις καρδιές των τηλεθεατών.

Ο 9ος κύκλος της σειράς, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» ήλθε με φόρα, με επεισόδια σούπερ και μοναδικά, με κωμικές καταστάσεις, με ανατροπές, με… μωρά και… το δρόμο για την εκκλησία στρωμένο με ροδοπέταλα. Είναι όμως έτοιμο το ζευγάρι για να τον διασχίσει;

Η μακροβιότερη ελληνική κωμική σειρά έχει τους πιο αγαπημένους τηλεοπτικούς χαρακτήρες: η Βούλα και ο Μηνάς, ο κυρ-Ηλίας και η κυρά Καίτη, ο Μπάμπης και η Ξένια, ο Άγγελος και η Βέλη, υπόσχονται να μας παρασύρουν για μία ακόμη χρονιά στις περιπέτειες και στις ζωές τους.

Πρωταγωνιστούν οι: Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου, Κλέλια Ρένεση, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας, Μαρία Χάνου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Άννη Θεοχάρη, Τόλης Παπαδημητρίου («Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», Πέμπτη και Παρασκευή στις 20:00).



Prime time 
Στις 21:00, ο «Σασμός», η παραγωγή που καθήλωσε το κοινό. Ο έρωτας έρχεται σε κόντρα με την βεντέτα, η οποία μοιάζει να «πνίγει» τα όποια αισθήματα ανθίζουν.

Η καρδιά ζητάει… «Σασμό», όμως τα χέρια θα υποταχθούν στην επιθυμία της, θα αφήσουν τα όπλα; Δύο οικογένειες στην Κρήτη συγκρούονται. Οι ζωές των μελών τους συνδέονται με αίμα, πάθος, έρωτα, φιλία, αγάπη. Με γάμους και κηδείες. Ανάμικτα τα συναισθήματα μπερδεύονται περισσότερο, γίνονται ένα κουβάρι, όταν έρχονται αντιμέτωπες.

Μία διελκυστίνδα που μοιάζει δίχως τέλος…. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους.

Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»; Η πιο όμορφη, η πιο δυνατή και η ποιο σύνθετη ιστορία αγάπης που έχετε δει, στον «Σασμό», σε σενάριο Β. Χ. Σπηλιόπουλου, σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου και παραγωγή J.K.Productions S.A – Καραγιάννης.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας. Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη. Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη («Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης