O Στέλιος Κερασίδης, η Βίσση και το FaceTime με τον Καρβέλα - Δείτε βίντεο

O Στέλιος Κερασίδης, η Βίσση και το FaceTime με τον Καρβέλα - Δείτε βίντεο

Η δημοφιλής τραγουδίστρια χάρισε στους διαδικτυακούς της φίλους μια μοναδική στιγμή από την πρόβα της με τον 8χρονο πιανίστα

Vissi_Karvelas_Face_Time
H Άννα Βίσση ολοκληρώνει την καλοκαιρινή της περιοδεία αύριο Σάββατο με μία ξεχωριστή συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα έχει μαζί της πάνω στη σκηνή τον 8χρονο Στέλιο Κερασίδη, με τον οποίο προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά. Η Άννα Βίσση πριν από μερικές ώρες μοιράστηκε μία ιδιαίτερη στιγμή από την πρόβα τους.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ίδια τραγουδά το κομμάτι «Δρόμος» όσο ο Στέλιος παίζει στο πρώτο πιάνο του Νίκου Καρβέλα.

Το παιδί-θαύμα φορά το στέμμα της Άννας Βίσση από τους «Δαίμονες» ενώ την ίδια στιγμή ο  τους παρακολουθεί μέσω FaceTime.

«Mιά μέρα που θα θυμάμαι για πάντα … Ο Στέλιος κι εγώ να κάνουμε πρόβα για τη συναυλία στο Κατράκειο (όπου θα τον έχω καλεσμένο μου), φορώντας το στέμμα μου από τους «Δαίμονες», παίζοντας στο πρώτο πιάνο του Καρβέλα όπου κάναμε με εκείνον πρόβες αρχές του 70 στο Παλιό Φάληρο και τώρα από την Καλαμάτα να μας παρακολουθεί FaceTime! Από τα πιό ωραία,συγκινητικά και τρυφερά που μου έχουν συμβεί στη ζωή και στη καριέρα μου. «Θα γίνω δρόμος να περάσεις» από τα δάκτυλα του 8χρονου Στέλιου αύριο 18 στο Κατράκειο θέατρο», έγραψε η Άννα Βίσση στο λογαριασμό της στο Instagram.


Ειδήσεις σήμερα:


Μπογδάνος: «Κίτρινη» από το Μαξίμου, έρευνα για τη διαρροή της λίστας με ονόματα παιδιών

Εμβόλια: Χάσμα στην εμβολιαστική κάλυψη ανάμεσα σε περιοχές της Αττικής

Επίθεση με βιτριόλι: «Τσουνάμι» συμπαράστασης για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Οι δωρεές ξεπέρασαν τις προσδοκίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης