Μάριος Ιορδάνου: «Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει του είπα: όχι φίλε, σήμερα αποφασίζω εγώ»

Μάριος Ιορδάνου: «Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει του είπα: όχι φίλε, σήμερα αποφασίζω εγώ»

Ο ηθοποιός μίλησε για την σιμφιλίωσή του με την ιδέα του θανάτου και τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε με την υγεία του

ιορδανου
O Μάριος Ιορδάνου «ανοίχτηκε» σχετικά με τα τέσσερα ισχαιμικά επεισόδια, που έχει περάσει, καθώς και για τις σκέψεις του σχετικά με τον «θάνατο».

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός, δεν φοβάται πλέον αν θα «φύγει», καθώς στο παρελθόν κινδύνεψε να χάσει την ζωή του. «Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι καθόλου, είναι φίλος μου», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ο Μάριος Ιορδάνου.

«Έχω πάθει τέσσερα ισχαιμικά επεισόδια. Ο εγκέφαλός μου κάηκε, ήταν ένα κομμάτι που έπρεπε να φύγει. Είμαι πιο έξυπνος από πριν. Πέθανα και γύρισα», ανέφερε. «Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει του είπα "όχι φίλε, σήμερα αποφασίζω εγώ, θα ζήσω"».




Όπως εξήγησε, δίπλα του σε αυτή την δύσκολη φάση της ζωής του ήταν η γυναίκα του, Σοφία Καζαντζιάν. «Ημουν στο κρεβάτι και η Σοφία καθόταν στο πάτωμα και μου κρατούσε το χέρι», είπε, ενώ πρόσθεσε πως οι δυο τους είναι μαζί όχι 13 χρόνια, αλλά μια ζωή. «Με την Σοφία είμαστε μαζί 13 χρόνια. Ή μάλλον είμαστε μια ζωή μαζί. Ήταν ανέκαθεν μαζί μου και πριν την γνωρίσω. Η Σοφία δεν είναι απόκτημά μου, άρα δεν υπάρχει λόγος να ζηλέψω. Στην Σοφία θαυμάζω το μέταλλό της. Είναι φτιαγμένη από άλλο μέταλλο», δήλωσε.

Όσον αφορά την οικογένειά τους, ο ηθοποιός δήλωσε πως έχουν αποφασίσει από κοινού πως δεν θα ήθελαν να αποκτήσουν παιδί. «Η μητρότητα και η πατρότητα δεν είναι κληρονομικό χάρισμα. Είναι μια συνειδητή απόφαση. Έχουμε παιδί, ο σκύλος μας ο Μπράντο είναι το παιδί μας, τον έχω πιο πάνω από την ίδια μου την ζωή», δήλωσε.


Ειδήσεις σήμερα

Ποιοι θα πρέπει να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου - Το σχέδιο της επιτροπής

iPhone 13: Ελκυστικό ναι, επαναστατικό όχι

ΗΠΑ-Κίνα: «Άκυρο» στον Μπάιντεν από τον Σι Τζινπίνγκ για δια ζώσης σύνοδο κορυφής - Διαψεύδει ο Αμερικανός πρόεδρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης