Η αναμονή για την Ελένη και η Ζενεβιέβ μαέστρος σε ριάλιτι

Η αναμονή για την Ελένη και η Ζενεβιέβ μαέστρος σε ριάλιτι

Εκρυβε εκπλήξεις τελικά ο λογαριασμός της πρώτης μέρας όμως είναι σίγουρο πως η δεύτερη μπορεί να ανατρέψει τα πάντα

ζενεβιεβ
Πανηγυρίζουν. Γράφουν κατεβατά με προσθαφαιρέσεις και εξισώσεις θριάμβου. Ξεπατώνουν το ρήμα σαρώνω, σαρώνεις, σαρώνει. Αυτό που έχουν πάθει φέτος τα κανάλια είναι κάπως απερίγραπτο. Μία ημέρα να πάει καλά κάτι, θα στρώσουν τραπέζι και θα βάλουν ένα δίσκο να παίζει, που λέει και ο Λε Πα. Μα καλά, τόσα χρόνια, δεν έμαθαν πως μετά τα δώρα μπορεί να έρθουν τα χαστούκια και τούμπαλιν; Ποιος θρίαμβος και ποια κυριαρχία με μία ημέρα καλής τηλεθέασης και μάλιστα όταν πρόκειται για πρεμιέρες; Σε καλό να μας βγει, παιδιά.
Ασφαλή συμπεράσματα: υπήρχε αναμονή για την Ελένη Μενεγάκη, ο Μουτσινάς διατηρεί το ρεύμα του, πολύ νωρίς για κατάταξη στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, η χρονιά ανήκει στ α’ μισό της στα σίριαλ, τα ριάλιτι ζορίζονται, ο παλιός είναι αλλιώς. Πάμε παρακάτω.



Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 22:30, αρχίζει να ξεδιπλώνεται η νεανική, μεταφυσική ιστορία «Κομάντα και Δράκοι» που φέρει την πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη. «Με φόντο το επιβλητικό τοπίο του Ακρωτηρίου Χανίων, ιστορίες του υπαρκτού κόσμου πλέκονται δημιουργικά με γεγονότα που διαδραματίζονται σε ένα παράλληλο σύμπαν. Ένα μεταφυσικό ταξίδι, που υπόσχεται να μας γυρίσει στα παιδικά μας χρόνια, ξεκινά στο MEGA». Εγώ, για να είμαι ειλικρινής βρίσκω λίγο σύνθετη την περιγραφή γι αυτό θα προτιμήσω να την δω. Αλλωστε είναι από τις πλέον αναμενόμενες σειρές της χρονιάς.
Κλείσιμο
Για εμάς τους παλαιότερους. Σαν σήμερα, το 1985, ξεκίνησε η προβολή μίας εξαιρετικής σειράς με υπέροχες πρωταγωνίστριες. «Τα Χρυσά Κορίτσια». Οι επτά κύκλοι με συνολικό αριθμό 180 επεισοδίων προβλήθηκαν από το NBC.



Θα συμφωνήσω με ένα σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό». Οσοι συμμετέχουν σε ριάλιτι και τάλεντ σόου γνωρίζουν πολύ καλά τα βιογραφικά όλων των παικτών και τα αξιοποιούν στις συναντήσεις τους. Γι αυτό είναι πολύ πιθανό και η Ζενεβιέβ να γνώριζε πολλά για κάποιους παίκτες ή παίκτριες και κάπως έτσι να προέκυψε ξύρισμα στο κεφάλι... Αλλωστε κάπως έτσι ενεργοποιείται το ριάλιτι και πολύ σοφά έπραξε εάν και εφόσον ισχύει. Και μία διόρθωση: «Αγαπητή Ζενεβιέβ, δεν είναι διαγωνισμός το «Greece’s next top model», ριάλιτι είναι και μάλιστα καθαρόαιμο. Αν ήταν απλά διαγωνισμός, δεν θα χρειαζόταν εγκλεισμός στο σπίτι, ούτε εμάς να παρακολουθούμε συμπεριφορές που μόνο διαγωνιστικές δεν είναι. Πασαρέλα, φωτογράφιση θα πήγαινε το έργο. Όχι πασαρέλα, μαλλιοτράβηγμα, φωτογράφιση, ξεκατίνιασμα».



Από το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 10 πρωί στην ΕΡΤ1, η Αλεξάνδρα Καϋμένου και οι συνεργάτες της, μας λένε καλημέρα και «Με νέα ματιά» παρατηρούν και σχολιάζουν ό,τι συμβαίνει και ό,τι μας αφορά. Αυτά λέει η ΕΡΤ, αυτά θα περιμένουμε να δούμε.
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, πήρε σβάρνα τα κανάλια και μιλά για τη συνεργασία του με το «Πρωινό», η οποία ναυάγησε στην εβδομάδα. Τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ τα δικά μου τα έχω βγάλει και δεν θα σταματήσω να τα λέω.
Κουίζ σβουριχτό και dedicated. Ποιο στέλεχος σταθμού ετοιμάζει βαλίτσες απόλυτα δικαιωμένο για λόγους που λίγοι ξέρουν;

Ειδήσεις σήμερα:

Πόση αύξηση θα δουν οι καταναλωτές στα τιμολόγια ρεύματος – Παραδείγματα

Ευρωκοινοβούλιο: Οι γάμοι και τα σύμφωνα ομοφύλων να αναγνωρίζονται σε όλη την ΕΕ

Εκλογές με αυτό το υπουργικό συμβούλιο εκτός κι αν συμβεί «κάτι σημειακό», λέει κυβερνητική πηγή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης