Νικολέττα Ράλλη: «Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή» - Δείτε βίντεο

Νικολέττα Ράλλη: «Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή» - Δείτε βίντεο

Η παρουσιάστρια μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η μητρότητα την προσωπικότητά της

ραλλη_2
Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκμπομπής της «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN, η Νικολέττα Ράλλη δήλωσε πως θα ήθελε να είναι «μία διαφορετική εκπομπή και όχι ό,τι μπορεί να έχει συνηθίσει να βλέπει ο τηλεθεατής το μεσημέρι». Ωστόσο, τόνισε ότι δεν ξέρει πόσο έτοιμος είναι ο κόσμος για μία τελείως διαφορετική εκπομπή.

Παράλληλα, η Νικολέττα Ράλλη παραδέχτηκε πως είναι αρκετά αγχωμένη για το νέο της ξεκίνημα, αφού απουσιάζει τρία χρόνια από το χώρο της τηλεόρασης. Ακόμη, μίλησε για τους συνεργάτες της, Νάνσυ Παραδεισανού και Μάνο Μαγιάτη.

«Δεν ήμουν ποτέ νουμεράκιας. Όλες οι εκπομπές, που παίζουν το Σαββατοκύριακο σε αυτή τη ζώνη, είναι επιπέδου Α1. Δεν φοβάμαι, όμως. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης και ανταγωνισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce9ewp57p495-st)


Σχετικά με το νέο της ρόλο ως μητέρα, αποκάλυψε πως δεν έχει απαλλαχθεί ακόμα από όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, καθώς από τα 30 που είχε πάρει έχει χάσει τα 20. «Το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει όταν έχεις γεννήσει, είναι το σώμα σου και τα κιλά που έχεις πάρει», γνωστοποίησε η γλυκιά μανούλα.

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση αν η μητρότητα την έχει αλλάξει, τόνισε: «Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα. Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης και θέλω να μάθω για ποιες ήταν».



Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Έρχεται καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο με 35άρια - Πόσο θα κρατήσει η ζέστη

Το ξέσπασμα της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την προφυλάκιση για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης και το στοιχείο που την «έκαψε»

Fake εμβολιασμοί: Στο μικροσκόπιο «εισαγόμενα» πιστοποιητικά και εργαζόμενοι στους κλειστούς χώρους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης