Η Γκουίνεθ Πάλτροου δίνει την ευχή της στον πρώην της, Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δίνει την ευχή της στον πρώην της, Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ

Οι δύο ηθοποιοί ήταν για λίγο καιρό ζευγάρι το 1999 – Διατηρούν έως σήμερα φιλικές σχέσεις

075_carlino-notitle210910_npVi5

Μπορεί μια πρώην σύντροφος να χαρεί για την επανασύνδεση των Μπένιφερ; Στο Χόλιγουντ όλα γίνονται και έτσι η Γκουίνεθ Πάλτροου έδωσε -διαδικτυακά- την ευχή της στον πρώην σύντροφο της Μπεν Άφλεκ.

Οι δύο τους ήταν για μικρό χρονικό διάστημα ζευγάρι το 1999 και φυσικά πριν μπει στη ζωή του η φλογερή Λατίνα τραγουδίστρια το 2002. Η Πάλτροου έχει διατηρήσει φιλική σχέση έως και σήμερα με τον Άφλεκ. Τότε, είχαν χωρίσει διότι όπως είπαν, «δεν ήταν έτοιμος να μπει σε μια σχέση». Ή τουλάχιστον όχι με την Γκουίνεθ.

000_SAWH990308513320


Στην πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση, μετά από 17 χρόνια, οι Μπένιφερ «έκαψαν» τα φλας των φωτογράφων ενώ ένα κύμα ενθουσιασμό πλημμύρισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο έρωτας τους, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο με την ηθοποιό να σχολιάζει στο instagram «οκ, αυτό είναι χαριτωμένο».

παλτροου


Το διάσημο ζευγάρι έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας “The Last Duel”, πραγματοποιώντας την πρώτη τους εμφάνιση σε επίσημη εκδήλωση, από τον Απρίλιο, οπότε επανασυνδέθηκαν μετά το χωρισμό της εκρηκτικής λατίνας με τον πρώην σύντροφό της, Ροντρίγκεζ.

 Ο Μπεν Άφλεκ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ακριβής παραγωγής μαζί με την Τζόντι Κόμερ, τον Ματ Ντέιμον και τον Άνταμ Ντράιβερ. Ο 49χρονος ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο του Count Pierre of Alençon, στο ιστορικό δράμα που αναμένεται να «σπάσει τα ταμεία» στους κινηματογράφους όλου του πλανήτη.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, αν και δεν έχει ρόλο στην ταινία, ήταν εκείνη που με την εντυπωσιακή της παρουσία προσέλκυσε τα φλας των φωτογράφων, ενώ ο Μπεν Άφλεκ καμάρωνε χαμογελαστός δίπλα της.

075_chinellato-thelastd210911_npu0z

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης σε ΔΕΘ: Θα πάω σε εκλογές στο τέλος και θα ζητήσω αυτοδυναμία - Τι είπε για ανασχηματισμό, μέτρα και πανδημία

Γκάζι: Συμπλοκή νεαρών και πυροβολισμοί το Σάββατο - Τραυματίστηκαν τρία άτομα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αεροπλάνο πάνω από το Μάντσεστερ με πανό για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης