Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1 με ένα διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Πρεμιέρα Δευτέρα 13/9 στις 17:45.
Δεξιοτέχνης του χιούμορ και απίστευτος ατακαδόρος έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών εδώ και αρκετά χρόνια με τις παραστάσεις και τα τηλεοπτικά του σόου.
Ο πάντα γεμάτος θετική ενέργεια Μάρκος Σεφερλής είναι έτοιμος, για άλλη μία χρονιά, να μας κάνει την καλύτερη απογευματινή παρέα.
Απλές ερωτήσεις, απίστευτες απαντήσεις!
Η εκπομπή «5Χ5» επιστρέφει τη Δευτέρα 13/9 στις 17:45.
Καθημερινά δύο αντίπαλες, πενταμελείς οικογένειες ψάχνουν τις σωστές απαντήσεις σε απλές, καθημερινές ερωτήσεις, συγκεντρώνουν πόντους και διεκδικούν τα 5.000 ευρώ του τελικού.
Η νικήτρια ομάδα-οικογένεια έχει την ευκαιρία να παίξει και στα επόμενα δύο επεισόδια διεκδικώντας μέχρι και 15.000 ευρώ!
Και το καλύτερο; Στο παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη της οικογένειας, ανεξαρτήτου ηλικίας αρκεί με τις γνώσεις αλλά και τη φαντασία τους να βρουν τι απάντησε η κοινή γνώμη.
Ο Μάρκος Σεφερλής ανυπομονεί να υποδεχτεί και τη νέα σεζόν όλες τις οικογένειες που θα έρθουν με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση για να περάσουν καλά, αλλά και να διεκδικήσουν ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ σε ένα παιχνίδι που δεν θα φύγει κανείς χαμένος!
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.