Η Δανάη «μεγάλωσε» και ο «Σασμός» έκανε πρεμιέρα με πολλά τηλεοπτικά... ρίχτερ

Η Δανάη «μεγάλωσε» και ο «Σασμός» έκανε πρεμιέρα με πολλά τηλεοπτικά... ρίχτερ

Ο πρώτος λογαριασμός σίγουρα δεν είναι ασφαλής αλλά σίγουρα είναι ενδεικτικός για τις προτιμήσεις του κοινού

mparka3
Τα νούμερα καθορίζουν, κρίνουν τις τύχες όλων και δρομολογούν αλλαγές. Ακόμη όμως είναι πολύ νωρίς. Κυρίως για συμπεράσματα. Πέρσι για παράδειγμα οι τελευταίοι κατέληξαν πρώτοι και τούμπαλιν. Φέτος το ανακάτεμα θα συνεχιστεί σε όλη την διάρκεια της σεζόν και το σίγουρο είναι πως δεν θα αφορά όλους, καθώς περιθώρια για παταγώδεις αποτυχίες δεν υπάρχουν. Κάποιοι θα αποχωρήσουν πριν ολοκληρωθεί η παράσταση, άλλοι θα εισπράξουν χειροκρότημα και κάποιοι θα καταλάβουν πως όσες αλλαγές κι αν κάνεις στην εικόνα που δείχνεις το γυαλί δεν έχουν καμία αξία αν δεν αλλάξεις νοοτροπία και λογική προσέγγισης.

Επίσης όσοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν πως πήραν το πρωτάθλημα πριν καν μπουν όλες οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, ας προσέξουν γιατί αυτοί που ακολουθούν είναι παραδοσιακά κάθε χρόνο οι παίκτες που κάνουν την ανατροπή. Το «Next top model» και η Κατερίνα Καινούργιου για παράδειγμα δεν είναι αναπληρωματικοί…

kenoyrgiou


Μπράβο, Δανάη. Πέρα και πάνω από τα νούμερα η ομάδα της εκπομπής μεταδίδει χαρά. Η συντακτική ομάδα της εφευρίσκει έξυπνες και όχι παρωχημένες στήλες, πρωτότυπες ιδέες, κάνει ουσιαστικές συνεντεύξεις (μπράβο στον Αρη Καβατζίκη για την συνέντευξη στην Δώρα Χρυσικού) και τσαλακώνεται. Οποιος είδε την Δανάη Μπάρκα σε στήλη «Μαθητευόμενη ρεπόρτερ», όπου οι 9 στους 10 δε την αναγνώρισαν, θα καταλάβει ότι όποιο τηλεοπτικό πρόσωπο και ομάδα αντιμετωπίσει με χιούμορ την γενική αλήθεια «όσοι κάνουμε τηλεόραση δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου», έχει κατακτήσει καρδιές. Ωραία σκαλέτα, αισιόδοξη, γρήγορη και δίχως πρόθεση εντυπωσιασμού. Δανάη, ενηλικιώθηκες τηλεοπτικά.

Όπως σας είπα κι εχθές το ντέρμπι Ελεονώρα – Σταματίνα μόλις άρχισε. Προβλέπω και παράταση και πέναλντι. Θυμηθείτε το.

Κλείσιμο
meleti


Εχθές σκόπιμα παρέλειψα να αναφερθώ στο «Στούντιο 4» και σε δύο εξαιρετικούς ανθρώπους, την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον ανάση Αναγνωστόπουλο. Ηθελα να δώσω λίγο χρόνο στο δίδυμο που βρέθηκε από την ασφάλεια της κασέτας στην αρένα του ζωντανού. Στην πρώτη τους επίσημη είχαν άγχος και τρακ, ειδικά η Νάνσυ. Η δεύτερη ήταν πολύ καλύτερη και κύλησε σαν νεράκι. Την ξέρουν καλά την δουλειά τα παιδιά και θα το βρουν στην πορεία. Δίχως βιασύνη και τερτίπια βουτηγμένα στην τηλεοπτική λάσπη. Είναι θέμα χρόνου να δούμε ένα μαγκαζίνο – όαση στην ΕΡΤ.

Είδαμε και «Σασμό» το βράδυ της Δευτέρας. Και είμαστε πολλοί που είδαμε «Σασμό». Κι ένα δάκρυ κύλησε όταν η Μαρία Πρωτόπαππα θύμισε πως οι καλοί ηθοποιοί όταν καλούνται να αδράξουν αξιόλογα σενάρια και να πατήσουν σε ασφαλείς συνθήκες παραγωγής με όραμα παρηγορούν τις ψυχές μας. Αξίζει πολλά μπράβο η σειρά του Alpha.

Αναβλήθηκε για την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα της Ελένης στο Mega. Καλά, οι αστρολογικοί χάρτες δεν είδαν τα εμπόδια για την πρεμιέρα; Για δες κάτι πράγματα…

Το κουίζ σήμερα είναι για δυνατούς λύτες. Σε ποια εκπομπή έγινε μεγάλος καβγάς μεταξύ αρχισυνταξίας και παρουσίασης μόλις την δεύτερη μέρα; Χεχε. Αρχισαν τα όργανα, σήκω από το πάνελ σου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης