Κατερίνα Διδασκάλου: Δεν απαντώ αν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν θέλω να πολωθεί ο κόσμος

Κατερίνα Διδασκάλου: Δεν απαντώ αν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν θέλω να πολωθεί ο κόσμος

Η τηλεοπτική Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της

Katerina_Didaskalou
Η Κατερίνα Διδασκάλου, η τηλεοπτική Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε στο «Πρωινό» για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Για να φτάσω εγώ να ακυρώσω παραστάσεις θα πει ότι ήταν σοβαρά τα πράγματα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ αυτόν τον εξαιρετικό επιστήμονα από τη Βέροια που για την ώρα δεν θέλει να πούμε το όνομά του. Ευχαριστώ από καρδιάς γιατί λέγοντας εκείνη τη μέρα που με εξέτασε κλινικά μετά τους εργαστηριακούς ελέγχους, η υψηλή κλινική υποψία για Covid ήταν το μόνο που με συγκράτησε, διότι είχα για πέμπτη μέρα 39,5 πυρετό κι εγώ επέμενα να κάνω ταξίδια και παραστάσεις. Φταίω, πρέπει να σεβόμαστε τη φύση και πρέπει να σεβόμαστε την υγεία που είναι το υπέρτατο αγαθό και να την προστατεύουμε», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Η κυρία Διδασκάλου ρωτήθηκε για αν έχει εμβολιασμό και απάντησε ως εξής: «Δεν θέλω να απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν θέλω να πολωθεί καθόλου ο κόσμος. Όταν σεβόμαστε την υγεία του διπλανού μας και προσέχουμε τον εαυτό μας είναι μεγάλη υπόθεση. Ένας λόγος που σταμάτησα και την περιοδεία ήταν αυτός. Η προστασία των υπολοίπων, εκτός από τη δική μου υγεία».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce2ocq0y2w8p-st)

Υπενθυμίζουμε η Κατερίνα Διδασκάλου πριν από μερικές ημέρες είχε ανακοινώσει την αναβολή των παραστάσεών της για το έργο «Η πόρνη από πάνω» λόγω covid-19. Όμως ο συγγραφέας του έργου Αντώνη Τσιπιανίτη άφησε αιχμές ότι η ηθοποιός δεν είχε κορωνοϊό καθώς είχε υποβληθεί σε τέσσερα μοριακά τεστ τα οποία είχαν βγει αρνητικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Τζούλια Νόβα: Το μανιφέστο για τη φανέλα της Σοβιετικής Ένωσης που επέλεξε να φορέσει

Βασιλακόπουλος: «Έχουμε χάσει 3 Ελληνόπουλα, κάθε βδομάδα σχεδόν ένα παιδί νοσηλεύεται σε ΜΕΘ»

Όταν ο Μπελμοντό έσπαγε πιάτα στην Αθήνα (και τον κυνηγούσε ο εισαγγελέας)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης