Πρεμιέρες με δύο γάμους, δύο κηδείες και… ένα διαζύγιο

Πρεμιέρες με δύο γάμους, δύο κηδείες και… ένα διαζύγιο

Βροχή από νέες εκπομπές με κάποιες να θυμίζουν τα παλιά και άλλες να δείχνουν έτοιμες για γρήγορη κούρσα

meleti-tsimtsili
Ευτυχώς που από Δευτέρα ως Παρασκευή μπορώ να επιδίδομαι σε ανελέητο ζάπινγκ για να βλέπω όλο αυτό το ελληνικό τηλεοπτικό θαύμα. Με όλους και όλες να φωνάζουν μέσα στο κατακαλόκαιρο ότι επιστρέφουν με αλλαγές και πλήρη μεταμόρφωση και να επιστρέφουν όλοι… ίδιοι και απαράλλακτοι. Με τους συντελεστές μιας εκπομπής να στέλνουν μηνύματα μέσω εκπομπών σε άλλους. Με τους καλεσμένους να κάνουν το ίδιο. Η Μαρίνα Πατούλη σήμερα στο «Πρωινό» να σχολιάζει την συνέντευξη του Γιώργου Πατούλη στο «MEGA Καλημέρα». Μόνο στην ελληνική τηλεόραση γίνονται αυτά.

Αρχικά, καλή επιτυχία σε όλους. Να δουν αυτό που ονειρεύτηκαν και σχεδίασαν να γίνεται δίχως πολλές εκπτώσεις, δίχως ανατροπές και κυρίως δίχως εμμονές, μνησικακίες, κακεντρέχεια και ίντριγκες.

Τα είπε και τα έκανε η Δανάη Μπάρκα αυτά. Και μπράβο της, γιατί η εκπομπή της στο Mega ήταν η πιο ευχάριστη και αισιόδοξη με παρέα ήρεμη και διάθεση για ψυχαγωγία δίχως δαίμονες.
Κατά τ’ άλλα οι σκαλέτες ήταν καλά συνεννοημένες. Δύο γάμοι, του Παναγή Τζωρτζάτου με κουμπάρους Λιανό και Αρναούτογλου και της Ελένης Χατζίδου. Δυο κηδείες, του Μίκη Θεοδωράκη και του Mad Clip. Eνα διαζύγιο. Αυτό του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη με τους δύο πρώην συζύγους να δίνουν συνεντεύξεις σε διαφορετικές εκπομπές. Α! Κι ένας παρολίγον γάμος, αυτός του Λάμπρου Χούτου και της Ματίνας Ζάρα. Τα είδαμε στις περισσότερες εκπομπές, ίσως με άλλη σειρά και διάρκεια αλλά τα είδαμε.

barka
Κλείσιμο


Σε ό,τι αφορά τις μονομαχίες, αυτή που μέχρι στιγμής δείχνει η πιο ενδιαφέρουσα είναι αυτή της Ελεονώρας Μελέτη με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Εντυπωσιακή η πρεμιέρα του «Mega Καλημέρα» με πλούσια θεματολογία και ενδιαφέροντα ρυθμό. Παραδειγματική ωστόσο η ψυχραιμία της στρατηγού – Σταματίνας, η οποία εδώ και χρόνια κερδίζει μάχες με το «Happy Day» δίχως σπασμωδικές κινήσεις. Η μεταξύ τους «μάχη» θα έχει ενδιαφέρον.

Στην ζώνη των 11 είναι νωρίς για συμπεράσματα καθώς ακόμη δεν έχουν μπει δύο δυνατοί παίκτες, το Star και ο Alpha. Η πρώτη εικόνα δείχνει ένα «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 για το οποίο χρειάζεται χρόνος μέχρι να δούμε πού θα κατασταλάξει, καθώς το περιεχόμενο έχει αλλάξει και λίγο «μπερδεύει» το παραδοσιακό κοινό του. Ωραία ομάδα, μικρά ατοπήματα και εμμονές «λερώνουν» τις καλές προθέσεις. Τελεία.

betty


Εκπληξη η Μπέτυ Μαγγίρα με πολλή χαρά και κέφι και όντως ένα αποτέλεσμα αξιοπρεπές και με προοπτική στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open. Κι εδώ θα χρειαστεί ένας ικανοποιητικός αριθμός εμφανίσεων μέχρι να καταλήξουμε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα και κυρίως σε ένα ποσοστό τηλεθέασης.

Η Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha έκανε εκκίνηση με τις δύο απώλειες και απευθείας συνδέσεις και όπως φαίνεται αρχικά η μεσημεριανή ζώνη της πηγαίνει καλύτερα.
Και μετά το συνεχές ζάπινγκ ήλθε η απόλαυση της ημέρας που δεν ήταν άλλη από τα βιογραφικά των υποψηφίων γυναικών στο «Bachelor». Η στήλη κορφολόγησε αυτά που πραγματικά έκαναν τα χείλη να πάρουν την ανιούσα… Ετσι εκτός από την φράση που εμφανίστηκε εις τριπλούν και δεν είναι άλλη από το «Δεν αντέχει την απιστία και το ψέμα» ξεχωρίζω δυο – τρεις ακόμη: «Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς φέτα», «Κάνει σχέσεις μόνο όταν εκείνη το θέλει», «Μοιάζει με γυναίκα που ξεπήδησε από αναγεννησιακό πίνακα του Μποτιτσέλι», «Οι γυναίκες την ζηλεύουν γι αυτό δεν έχει φίλες», «Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει στον Bachelor είναι οι ώμοι του».

Μετά από αυτά, νομίζω ότι είναι ώρα να δούμε «Σασμό». Για να συνέλθουμε. Εντυπώσεις αύριο.

Μην φωνάζετε. Δεν φεύγω. Εχω κουίζ. Πάντα υπάρχει… Ποια παρουσιάστρια έμαθε πως έχει deadline ως τα Χριστούγεννα και μαράθηκαν οι μπούκλες;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης