Big Brother 2: Η πρώτη αποχώρηση, οι εντάσεις και οι δυο νέοι παίκτες

Big Brother 2: Η πρώτη αποχώρηση, οι εντάσεις και οι δυο νέοι παίκτες

Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσαν η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η Ελένη Σπανού κι ο Μελέτης Γαβαλάς - Ποια παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς - Guest εμφάνιση απο την Ιωάννα Μαλέσκου

big_brother
Η πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Οι τρεις υποψήφιοι ήταν η Ελένη, ο Μελέτης και ο Παναγιώτης, ο οποίος βρήκε στον... τάκο κατόπιν υπόδειξης του Ισιδωρού, ο οποίος τις πρώτες ημέρες ήταν απομονωμένος στο Μυστικό Δωμάτιο κι είχε την δυνατότητα να αλλάξει έναν υποψήφιο.

Στην πορεία διεξήχθη το αγώνισμα του βέτο με την Ανχελίτα και την Ευδοκία Τσαγκλή να παίρνουν τη νίκη, επιλέγοντας ωστόσο να μην «σώσουν» κάποιον παίκτη και αν αφήσουν τους υποψήφιους, ως έχουν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce0jz3c6d8qx-se)


Ελένη, Μελέτης και Παναγιώτης διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού αλλά αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους κι αποχώρησε από το Big Brother, είναι η Ελένη Σπανού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce0kimoii7zd-se)
Κλείσιμο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce0ktlrchs4h-se)


Μάλιστα, η Γιώτα ζήτησε τελευταία στιγμή να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι και να μείνει μέσα η Ελένη, ωστόσο αυτό ήταν εκτός του κανονισμού, με τον Μεγάλο Αδερφό να της ανακοινώνει πως έχει 24 ώρες για να αποφασίσει αν τελικά επιθυμεί ή όχι να φύγει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce0l5bqoiq2h-se)



Ένταση μεταξύ Ισίδωρου και Παναγιώτη

Ανέβηκαν οι τόνοι στο σπίτι του Big Brother 2, με τον Παναγιώτη Πέτσα να γίνεται έξαλλος μετά από μια ατάκα που ξεστόμισε ο Ισίδωρος Δούνης!

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον Παναγιώτη, ο Ισίδωρος μίλησε για ψευτόμαγκες, γεγονός που οδήγησε στην έκρηξη τον πρώην παίκτη του GNTM.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce0hgddxzswx-se)



Οι δυο νέοι παίκτες

Απόψε, στο πρώτο live μπήκαν στο παιχνίδι δύο νέοι παίκτες. Πρώτη έκανε την εμφάνισή της η Σοφία Αλεξανιάν, η οποία είναι ηθοποιός και έχει παίξει σε πολλές επιτυχημένες σειρές, ανάμεσά τους το Κόκκινο Ποτάμι και το Έλα στη θέση μου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce0jmb75dvxt-se)


Ο δεύτερος παίκτης που μπαίνει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού είναι ο 33 χρονος Νικόλας Τσιρλής. Έχει καταγωγή από τη Χίο και την Κούβα και ασχολείται με τα τουριστικά ποδήλατα και με την παραγωγή σοκολάτας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce0jp0bnwcrl-se)


Στο πλατό της εκπομπής, μαζί με τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Ναταλί Κάκκαβα και Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε και η Ιωάννα Μαλέσκου και μοιράστηκε τη δική της άποψη συνομιλώντας με τους παίκτες του ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce0gfqqrzpih-se)




Ειδήσεις σήμερα

Μίκης: Μου λείπουν οι γονείς και ο αδελφός μου γι΄ αυτό θέλω να με θάψουν στον Γαλατά - Δείτε βίντεο

Οι Ταλιμπάν απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο του Αφγανιστάν - Αιχμαλώτισαν τα «λιοντάρια του Παντζσίρ»

Mad Clip: Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στα αίτια του δυστυχήματος - Δεν εμπλέκεται άλλο όχημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης