Άγριες Μέλισσες: Δείτε το νέο καθηλωτικό τρέιλερ

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το νέο καθηλωτικό τρέιλερ

Η σειρά μπαίνει χρονικά στην περίοδο της δικτατορίας και στο Διαφάνι ξεκινούν νέες περιπέτειες

Agries_Melisses_2
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, έχει ξεκινήσει. Τα νέα επεισόδια θα προβληθούν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και το ενδιαφέρον των φανατικών τηλεθεατών ολοένα και μεγαλώνει.

Η σειρά μπαίνει χρονικά στην περίοδο της δικτατορίας και στο Διαφάνι ξεκινούν νέες περιπέτειες. Όπως βλέπουμε στο νέο τρέιλερ που κυκλοφορεί, οι πρωταγωνιστές ακούνε παγωμένοι τα όσα μεταδίδονται από το ραδιόφωνο. Διακόπτονται τα μαθήματα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και βλέμματα γεμάτα απορία και φόβο για το άγνωστο κυριαρχούν στην οθόνη. Ο τρόμος έχει σκεπάσει το Διαφάνι κι όλοι θα αναγκαστούν να περιοριστούν. Στην τελευταία σκηνή, όπως φαίνεται, η ασφάλεια έχει ξεκινήσει τους έλεγχους στα σπίτια και κανείς δεν θέλει να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.



Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv, ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης θα προσπαθήσουν να αντισταθούν στο νέο καθεστώς, αλλά θα το πληρώσουν. Ο Ακύλας δεν συγχωρεί και δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό. Όταν καταλάβει ότι ο Προκόπης έχει αριστερές πεποιθήσεις θα δώσει αμέσως εντολή να τον στείλουν στην εξορία. Ο Παναγιώτης κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον ξάδελφό του, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Ο Προκόπης θα περάσει σκληρές στιγμές στα χέρια των χουντικών και αφού βασανιστεί θα εξοριστεί από το Διαφάνι.

Ο Λάμπρος, εκτός για το ότι παλεύει για να έρθουν καλύτερες μέρες στο Διαφάνι, μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα για έναν ακόμη λόγο. Θέλει να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα, ο οποίος πέθανε από τα χέρια του Μιλτιάδη. Έτσι, ο δάσκαλος θα βρεθεί εξόριστος στη Λέρο.

Από την άλλη, στις Άγριες Μέλισσες, ο Μπάμπης θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τους συγχωριανούς του που περνούν δύσκολες στιγμές, ενώ δεν θα διστάσει να επιχειρήσει να μπει στην Αντίσταση ώστε να καταφέρει μαζί με τους υπόλοιπους να ρίξουν το καθεστώς. Ωστόσο, οι κινήσεις του δεν θα μείνουν κρυφές και η παραμονή του στο Διαφάνι στον τρίτο κύκλο δεν θα διαρκέσει πολύ. Θα εξοριστεί σε ένα μακρινό νησί, όπου τον περιμένουν δύσκολες στιγμές.

Ο Παναγιώτης, η Ελένη, η Ουρανία και ο Κυριάκος θα είναι τραγικά πρόσωπα. Θα κάνουν τα πάντα για να μαθαίνουν νέα από τους αγαπημένους τους, ωστόσο ούτε αυτό θα είναι εύκολο.

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης: Στο Μάτι μετρούσαμε φέρετρα κι όχι στρέμματα – Τσίπρας: Ανέλαβα την πολιτική ευθύνη

Κορωνοϊός: Στα 3.273 τα νέα κρούσματα - 332 οι διασωληνωμένοι, 42 θάνατοι

Κορωνοϊός - Johnson & Johnson: Ως 9 φορές περισσότερα αντισώματα παράχθηκαν μετά απο δεύτερη δόση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης