Ο Ιωάννης Παπαζήσης για το #metoo: «Ήταν ένα κοινό μυστικό, συγγνώμη που ενώ ήξερα, δεν έκανα τίποτα»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης για το #metoo: «Ήταν ένα κοινό μυστικό, συγγνώμη που ενώ ήξερα, δεν έκανα τίποτα»

Ο ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες των γυναικών για σεξουαλική κακοποίηση, που βγήκαν τον τελευταίο χρόνο στο φως της δημοσιότητας

ιωαννης
O Ιωάννης Παπαζήσης αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και απολογήθηκε, που δεν μίλησε τόσο καιρό, ενώ γνώριζε κάποια πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Alpha Παντού» και εξήγησε πως όλες αυτές οι δυσάρεστες αποκαλύψεις, που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, ήταν ουσιαστικά «ένα κοινό μυστικό»  στον καλλιτεχνικό χώρο όλα αυτά τα χρόνια.



«Δεν σοκαρίστηκα, ήταν κοινό μυστικό! Έτσι έπρεπε να γίνει κι έτσι έγινε τελικά. Μία φορά έχω τοποθετηθεί σ' αυτό και το μόνο, που είπα ήταν: συγγνώμη, γιατί ήξερα αυτά τα πράγματα, όχι λεπτομέρειες βέβαια, και δεν έκανα τίποτα. Σε κάποια από τα περιστατικά, έπεσα από τα σύννεφα», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως σημασία έχει το αποτέλεσμα, που βγαίνει από κάθε τέτοια κατάσταση. «Εμένα με απασχολεί το τι κερδίσαμε από όλο αυτό. Δεν έχει τόσο μεγάλη αξία το είναι μας και η δική μας ζωή, αν η ζωή του διπλανού μας δεν είναι καλά. Κάποια πράγματα σαφέστατα, δεν ξέρω αν συγχωρούνται, αλλά ξεχνιούνται. Κάποια άλλα δεν ξεχνιούνται ποτέ», εξηγεί.

Κλείσιμο
Τέλος, εξήγησε πως δεν θα μπορούσε να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε έναν τέτοιο άνθρωπο και συνεπώς, ως πατέρας πρώτα και έπειτα ως καλλιτέχνης, δεν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του.




Ειδήσεις σήμερα

Ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο έπαθε ο Νίκος Χαρδαλιάς - Του τοποθετήθηκαν δύο στεντ

Κορωνοϊός: Στα 2.218 τα κρούσματα - 13 νεκροί, 250 οι διασωληνωμένοι

Στις αυλές σπιτιών η φωτιά στην Κερατέα – Μάχη να μην περάσει στον Εθνικό Δρυμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης