Η Ιωάννα Τούνη μετά από μέρες σιωπής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι γιόρτασε τα γενέθλιά της αθόρυβα και μακριά από τα φώτα των.... social media.
Επειδή όμως ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται η Θεσσαλονικιά influenceρ έδωσε μέσα από τα stories της φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μπορεί να μην ανέβασε το πρόσωπό του άφησε όμως να φανεί το χέρι του με το χαρακτηριστικό τατουάζ.
Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη ποζάρει στο φακό, κάνοντας γκριμάτσα, με το χέρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου να «εισβάλει» στο πλάνο. Στην εν λόγω φωτογραφία πρόσθεσε μια κόκκινη καρδούλα.
Αυτό είναι το στιγμιότυπο
Δείτε φωτογραφία όπου φαίνεται το τατουάζ στο χέρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.