Τα τελευταία 24ωρα η Ελλάδα βιώνει στιγμές φρίκης, με την μία πυρκαγιάνα διαδέχεται την άλλη, καταστρέφοντας ό,τι βρίσκεται στο πέρασμά της.
Ενώ, λοιπόν, οι ειδήσεις κάνουν τον γύρο του κόσμου, πολλοί celebrities δείχνουν την στήριξή τους στην χώρα μας. Μετά την Κέιτ Μπλάνσετ, το δικό της μήνυμα προς την Ελλάδα έστειλε και η Μπέλα Χαντίντ.
Συγκεκριμένα, το διάσημο μοντέλο, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την δημοσίευση του Ερυθρού Σταυρού, όπου αναγράφονται τα στοιχεία, που μπορεί κανείς να δωρίσει χρήματα ή τρόφιμα για τους πυρόπληκτους.
Αμέσως μετά, αναδημοσίευσε με ένα insta story την ανάρτηση της Μαίρης Κατράντζου, όπου φαίνεται η Ελλάδα την ώρα της πυρκαγιάς. Πάνω στην φωτογραφία, η Μπέλα Χαντίντ έγραψε: «Ελλάδα. Καταστροφικό».
Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τοπίου σε συνδυασμό με την αισθητική των χώρων του Alkyon Resort Hotel & Spa, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα
Δεν είναι επιστημονική φαντασία ούτε κάτι περίπλοκο. Είναι η πρωτοποριακή υπηρεσία Smarthink που αφορά την ολοκληρωμένη διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας στους οικιακούς χρήστες, ανεξάρτητα από τον πάροχο που έχουν επιλέξει.