Η Μιμή Ντενίση τοποθετήθηκε σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές που σαρώνουν και καταστρέφουν τη χώρα μας την τελευταία εβδομάδα. Η γνωστή ηθοποιός μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ξεσπά και γράφει:
«Αυτή την γαλήνια ομορφιά της Εύβοιας που έβλεπα από τον κήπο μου δεν θα την ξαναδώ… ούτε τις όμορφες ελιές της αγαπημένης μου ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ… ούτε τα δάση που έδιναν ζωή στην Αττική… το θέμα δεν είναι τι κάνει τελευταία στιγμή κάθε κυβέρνηση. Το θέμα είναι πως η χώρα δεν έχει υποδομές!
Τα καλώδια της ΔΕΗ κολλημένα πάνω στα πεύκα που δεν μπορούμε να κλαδέψουνε γιατί πρέπει να έρθει ο Δήμος. Που όμως δεν έρχεται ποτέ. Τα ξερόκλαδα στους δρόμους. Οι πολίτες που γκρινιάζουν για το κράτος αλλά δεν καθαρίζουν τα οικόπεδα τους… κ οι άλλοι… πόσες φωτιές μπήκαν κατά τύχη και πόσες οργανωμένα;;; Φοβάμαι οι περισσότερες!!
Γκαζάκια άπειρα, παντού φακοί, καθρεφτάκια!! Ποσό μίσος υπάρχει σ΄ αυτή την χώρα;; Γιατί;; COVID, ανεργία και τώρα αυτό!! Πως θα ζήσει αυτός ο κόσμος;; Γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως κανείς δεν γίνεται να είναι ευτυχισμένος όταν περιστοιχίζεται από δυστυχία.
Καημένη Ελλάδα!! Ας ανοίξουμε όλοι τα μάτια, τις καρδιές και τις αγκαλιές προς όλους! Κι ας απαιτήσουμε επιτέλους από την Πολιτεία υποδομή αληθινή και νόμους αυστηρούς που να εφαρμόζονται όμως».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.