Οι πυροσβέστες δίνουν καθημερινό αγώνα σε αντίξοες συνθήκες τις τελευταίες μέρες, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της μάχης, στην πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου.
ΗΚατερίνα Στεφανίδη με δηκτικό tweet σχολίασε τις αναρτήσεις, με τις οποίες έχουν κατακλυστεί τα social media. «Φαίνεται κάποιοι να πιστεύουν ότι αν δεν αναρτήσεις για τις φωτιές δεν σε ενδιαφέρουν ενώ αν αναρτήσεις είσαι ισάξιος πυροσβέστη», είναι το περιεχόμενο της ανάρτησης της 31χρονης αθλήτριας, η οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια δέχτηκε καταιγισμό αρνητικών σχολίων και απάντησε προσωπικά στον καθένα. Δείτε παρακάτω τους πιο χαρακτηριστικούς διαλόγους.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.