Μπάκιγχαμ: Το μοντέλο Erica Pelosini απαντά για το σκάνδαλο με τον σύζυγο της πριγκίπισσας Ευγενίας

Μπάκιγχαμ: Το μοντέλο Erica Pelosini απαντά για το σκάνδαλο με τον σύζυγο της πριγκίπισσας Ευγενίας

Το μοντέλο, που απαθανατίστηκε να κάνει ηλιοθεραπεία τόπλες δίπλα στον σύζυγο της πριγκίπισσας Ευγενίας μαζί με άλλες δύο καλλονές απολογείται δημόσια - «Λυπάμαι πολύ, αν προκάλεσα αμηχανία στην πριγκίπισσα Ευγενία και τον Τζακ»

pelosini
Μετά το πρόσφατο σκάνδαλο με τον σύζυγο της πριγκίπισσας Ευγενίας και τις τρεις καλλονές, με τις οποίες εθεάθη σε πολυτελές σκάφος, μία εξ αυτών απολογήθηκε δημοσίως στην πριγκίπισσα, καθώς όπως υποστηρίζει «οι εικόνες, που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δεν ήταν κατάλληλες».

Συγκεκριμένα, ο Τζακ Μπρούκσμπανκ βρέθηκε στο Κάπρι της Ιταλίας μαζί με τρία μοντέλα ιταλικής καταγωγής, τις Rachel Zalis, Maria Buccellati και Erica Pelosini. Η Erica μάλιστα, σε ένα από τα στιγμιότυπα, που κυκλοφόρησαν, ήταν τόπλες δίπλα στον Τζακ Μπρούκσμπανκ, ενώ η Maria σε ένα δεύτερο στιγμιότυπο φαινόταν να τον αγκαλιάζει.



Κλείσιμο
Τα media φυσικά, δεν άφησαν ένα τέτοιο θέμα ασχολίαστο και όλοι μιλούν για τον σύζυγο, που «εγκατέλειψε την πριγκίπισσα με τον γιο τους και περνάει καλά με τρεις καλλονές». Έτσι, η Erica Pelosini αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, προκειμένου να μην βγαίνουν στην δημοσιότητα ψευδείς ειδήσεις και να απολογηθεί στην πριγκίπισσα Ευγενία σε περίπτωση, που την έφερε σε δύσκολη θέση.

«Συνήθως δεν βγαίνω τόπλες. Βράχηκε το μπικίνι μου και αποφάσισα να το βγάλω. Ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν φαίνεται σωστό προς τον Τζακ και την οικογένειά του. Ένιωσα πολύ άσχημα για αυτούς, όταν είδα τις εικόνες του, όπου περιβάλλεται από τρεις γυναίκες, γιατί η γυναίκα του δεν ήταν εκεί», ανέφερε αρχικά το μοντέλο.

Έπειτα, συνέχισε λέγοντας: «Αυτό όλο οδήγησε τον κόσμο να κάνει ακατάλληλες προτάσεις και να βγάλουν γρήγορα συμπεράσματα. Είναι πολύ ενοχλητικό, που σκέφτονται έτσι οι άνθρωποι. Λυπάμαι πολύ, αν προκάλεσα αμηχανία στην πριγκίπισσα Ευγενία και τον Τζακ. Δεν ήταν κατάλληλο να είμαι εκεί τόπλες».



«Κοιτάζοντας τις εικόνες, μπορώ να καταλάβω γιατί θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν. Εγώ είμαι τόπλες, η Maria τον αγκαλιάζει και η Rachel είναι επίσης, μια πολύ όμορφη γυναίκα, που ήταν κι εκείνη κοντά του. Οι άνθρωποι υποθέτουν λάθος πράγματα», ανέφερε.

Τέλος, έστειλε την δική της εξήγηση λέγοντας: «Ημασταν εκεί ως φίλοι και συνάδελφοι στην δουλειά και είχαμε ένα υπέροχο απόγευμα στον ιταλικό ήλιο. O Τζακ είναι ένας πολύ αγαπημένος μου φίλος και τον γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια. Είναι επίσης καλός φίλος και με τις άλλες δύο γυναίκες. Είναι πολύ ενοχλητικό για μένα, που σκέφτονται έτσι οι άνθρωποι. Αν ήξερα ότι φωτογραφιζόμασταν δεν θα καθόμουν τόπλες και σίγουρα θα είχα ένα καλύτερο ντύσιμο. Ήμασταν απλώς μία παρέα φίλων, που απολάμβαναν μία όμορφη, ιταλική, καλοκαιρινή ημέρα».




Ειδήσεις σήμερα:

Διαμαρτυρίες και κλάματα για τον Μέσι από τους φίλους της Μπαρτσελόνα έξω από το «Καμπ Νου»

Στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης ο Τσιτσιπάς ξεπερνώντας τον Ναδάλ!


O πλανήτης φλέγεται - Απίστευτη απεικόνιση της NASA με τις πυρκαγιές από τις ΗΠΑ μέχρι την... Αφρική!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης