Τάμρα Τζατζ: Αφαίρεσε τα εμφυτεύματα σιλικόνης από το στήθος της, μετά από σοβαρές επιπλοκές στην υγεία της (Φωτογραφία)

Τάμρα Τζατζ: Αφαίρεσε τα εμφυτεύματα σιλικόνης από το στήθος της, μετά από σοβαρές επιπλοκές στην υγεία της (Φωτογραφία)

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την αφαίρεση των εμφυτευμάτων  και τα ανησυχητικά συμπτώματα ευτυχώς έχουν πλέον υποχωρήσει

judge
Η Τάμρα Τζατζ έκανε επέμβεση αφαίρεση εμφυτευμάτων από το στήθος της, καθώς εμφάνισε σοβαρά προβλήματα στον θυρεοειδή της.

Όπως είχε εξηγήσει η σταρ του Real Housewives of Orange County ξυπνούσε κάθε πρωί με πρησμένους λεμφαδένες, ίλιγγο και έντονη ναυτία, λόγω επιπλοκών, που εμφάνισε μετά την επέμβαση στο στήθος της.

Αναγκαστικά λοιπόν, η 53χρονη αφαίρεσε τα εμφυτεύματα σιλικόνης και όπως ανέφερε, νιώθει πλέον πολύ καλύτερα. Έχουν περάσει μόλις δύο εβδομάδες από την επέμβαση και τα συμπτώματα αποχώρησαν εντελώς.

Μάλιστα, η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, που την δείχνει να ποζάρει με ένα μπουστάκι, ενώ κάτω από αυτό φαίνονται δύο σακουλάκια, που μαζεύουν τα υγρά από την επέμβαση.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας της, έγραψε: «Είμαι εδώ και δύο εβδομάδες free από σιλικόνη και αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Τα συμπτώματα μειώνονται καθημερινά. Συνεχίζω να νιώθω γεμάτη ζωντάνια κάθε μέρα. Δεν έχω φλεγμονές πια και δεν ξυπνάω με πρησμένα και θολά μάτια. Δεν περιμένω την πλήρη αποκατάσταση, αλλά γίνομαι ολοένα και καλύτερα».

Δείτε φωτογραφία:






Ειδήσεις σήμερα:

Τα συγχαρητήρια της Κομανέτσι στον Πετρούνια για το χάλκινο μετάλλιο

Λουκίδης: 11 χρόνια μετά δεν ζήτησαν συγγνώμη όσοι μιλούσαν για παρενέργειες του εμβολίου ενάντια στον Η1Ν1

Σαουδική Αραβία: Το βασίλειο του θανάτου - Μαζικές εκτελέσεις αντιφρονούντων αποκαλύπτει έκθεση-«κόλαφος» για το Ριάντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης