Λάουρα Νάργες: Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα της, που θα έκλεινε χθες τα 77 (Φωτογραφία)

Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, η παρουσιάστρια έγραψε ένα πολύ όμορφο κείμενο για τον πατέρα της, που έχει φύγει από την ζωή

Τα γενέθλιά του θα είχε χθες ο πατέρας της Λάουρα Νάργες και με αφορμή την ημέρα, η παρουσιάστρια έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο πατέρας της έφυγε από την ζωή το 2013 και όπως έχει αναφέρει πολλές φορές, του είχε τεράστια αδυναμία και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες του στα social media.

Αυτή την φορά, η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με τον πατέρα της να κοιτάει χαμογελαστός τον φακό. Πάνω στην φωτογραφία του, η παρουσιάστρια έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα: «Λείπει τόσο μα τόσο πολύ, δεν υπάρχει ούτε στιγμή που δεν είναι στο μυαλό μου… "Μιλάμε" πολλές φορές όμως, μου στέλνει σημάδια, με προστατεύει, με καθοδηγεί. Μαζί με την πόντια γιαγιάκα μου. Μου δίνει τόση δύναμη και ασφάλεια! Πόσο τυχερή είμαι που τον είχα και εξακολουθώ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να τον έχω, πόσο τυχερή είμαι που μπορώ να τον "βλέπω" δίπλα μου ανά πάσα ώρα και στιγμή! Χρόνια πολλά στον μπαμπάκα μου που θα είχε σήμερα τα γενέθλιά του! 77 θα γινόσουν...»

Δείτε την φωτογραφία:






Ειδήσεις σήμερα:
Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών άνω των 12 ετών

Αντιμέτωπος με κάθειρξη έως και 10 έτη όποιος θανατώνει ή βασανίζει ζώο

Ναυάγιο στα ανοιχτά της Λέσβου - Τρεις αγνοούμενοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr