H Μαρία Ολυμπία γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα - Το πάρτι στο σπίτι του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι (Φωτογραφίες)

H Μαρία Ολυμπία γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα - Το πάρτι στο σπίτι του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι (Φωτογραφίες)

Η διάσημη influencer γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της με την οικογένειά της στην Ελλάδα

maria_olybia
Η Μαρία Ολυμπία είχε τα γενέθλιά της και φυσικά, τα γιόρτασε στην Ελλάδα, όπου βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύντροφό της.

Η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουργκ έκλεισε τα 25 και διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι του παππού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι.

Επί τη ευκαιρία, ανάρτησε μερικά στιγμιότυπα από το σπίτι του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ντυμένη με ένα κομψό φούξια φόρεμα γιόρτασε έχοντας κοντά της τον αγαπημένο της αδερφό, Αχιλλέα.

olympia_menou
olympia


Οι γονείς της φυσικά, έσπευσαν να της στείλουν τις ευχές τους και μέσω των social media. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της, Παύλος Γλύξμπουργκ έγραψε στο Instagram: «Ολυμπία, είσαι η καλύτερη κόρη που θα μπορούσε να έχει ένας πατέρας. Σε αγαπώ. Χαρούμενα γενέθλια. Χρόνια πολλά Ολυμπία, σε αγαπώ αφάνταστα».

Κλείσιμο


H μητέρα της, Μαρί Σαντάλ, κάτω από μία φωτογραφία της κόρης της, έγραψε: «Χρόνια πολλά στην λαμπερή μου, Ολυμπία. Συνέχισες να λάμπεις και να μας μεταδίδεις το χιούμορ σου, την δύναμή σου και την εσωτερική σου ομορφιά. Σε αγαπώ ως τον Ωρίονα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης