Ασημίνα Ιγγλέζου: Όταν δεν τρέχει στα βουνά βάζει «φωτιά» στο Instagram
Η 41χρονη αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor διαθέτει έναν πλούσιο λογαριασμό στο Instagram, όπου αναρτά συνεχώς φωτογραφίες της οι οποίες κόβουν την ανάσα
Η Ασημίνα Ιγγλέζουσε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα και να μοιράζει «εγκεφαλικά» στο πέρασμά της. H Ασημίνα, πέρα από εντυπωσιακή γυναίκα, είναι μία πολύ δυνατή αθλήτρια η οποία κάνει πρωταθλητισμό στο τρέξιμο βουνού. Η πρώην παίκτρια του Survivor 4ανήρτησε χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από αγώνα στον οποίο έλαβε μέρος.
Παρά τις αθλητικές της επιδόσεις, η 41χρονη διαθέτει ένα πλούσιο λογαριασμό στο Instagram, που συνεχώς αναρτά φωτογραφίες της, οι οποίες κόβουν την ανάσα.
Το καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα που διαθέτει είναι το δυνατό της σημείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μητέρα δύο κοριτσιών και παντρεμένη. Ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει να «βομβαρδίζει» με φωτογραφίες τα social media της.
«Δεν ασχολούμαι με το τι λένε. Περνάω καλά και γενικά κάποιος και άγιος να είναι, χίλια καλά να έχει κάνει, ένα πράγμα να κάνει κάποιος που να μην του αρέσει θα τον κατηγορήσει. Είμαι ακομπλεξάριστη. Έχω μια άνεση με το σώμα μου ως αθλήτρια. Πολλοί αθλητές φωτογραφίζονται γυμνοί. Ο σύζυγός μου είναι άνετος με τις σέξι φωτογραφίες που ανεβάζω στα social. Έχω κάνει τον γύρο των γιγάντων στις Άλπεις. Τερμάτισα αλλά δεν ένιωθα τα πόδια μου από το κρύο για μήνες. Έκανα μια γυμνή φωτογράφιση στο κέντρο της Αθήνας με φωτογράφο το Σπύρο Χατζηαγγελάκη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για τα γυμνά.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας