Μίνα Σουβάρι: Θύμα κακοποίησης από τα 12 της χρόνια η διάσημη ηθοποιός - Τι συνέβη όταν ξάπλωσε πλάι στον Κέβιν Σπέισι

Μίνα Σουβάρι: Θύμα κακοποίησης από τα 12 της χρόνια η διάσημη ηθοποιός - Τι συνέβη όταν ξάπλωσε πλάι στον Κέβιν Σπέισι

H πρωταγωνίστρια του «American Beauty» περιέγραψε ένα άγνωστο συμβάν με τον Κέβιν Σπέισι, που την έκανε να νιώσει λίγο περίεργα, αλλά, κατά την γνώμη της, ήταν πολύ τρυφερό - Αποκαλυπτικό για τα περιστατικά κακοποίησης που έζησε το νεό της βιβλίο

1spacey-suvari
Η Μίνα Σουβάρι προχώρησε σε μερικές ανατριχιαστικές αποκαλύψεις σχετικά με την ζωή της στα απομνημονεύματά της με τίτλο «The Great Peace», αναφέροντας πως από την ηλικία των 12 εώς τα 20 της ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Όπως ανέφερε, και οι τρεις άνδρες, που πέρασαν από την ζωή της εκείνη την περίοδο, είχαν κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της, δημιουργώντας της μακροπρόθεσμα πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Στα 13 της βιάστηκε από τον KJ, τον κολλητό φίλο του αδερφού της. Ύστερα, στα 15 της μπήκε σε μία σεξουαλική σχέση με τον τότε μάνατζερ της, χωρίς καν να το θέλει, ενώ στην συνέχεια σειρά πήρε ο «Τάιλερ», ο τρίτος και τελευταίος άνθρωπος, που την μεταχειρίστηκε κατ' αυτόν τον τρόπο.



Αυτό όμως, που προκαλεί εντύπωση ήταν το γεγονός ότι ο πρώτος άνδρας, που βρέθηκε δίπλα της και δεν της προκάλεσε κακό ήταν ο Κέβιν Σπέισι. Ο διάσημος συμπρωταγωνιστής της στην ταινία «American Beauty», που κατηγορήθηκε από 30 άτομα για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση, όχι μόνο δεν την παρενόχλησε, αλλά την «έκανε να νιώσει τρυφερότητα», όπως εξήγησε η ίδια.

Συγκεκριμένα, η Μίνα Σουβάρι μίλησε στο People για την συνεργασία της με τον διάσημο ηθοποιό στην ταινία και τόνισε πως τότε, της δόθηκε η πρώτη της «ευκαιρία» να «ξεφύγει από τους δαίμονες της». Η ξαφνική φήμη, που απέκτησε από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο American Beauty ήταν μία πολύ καλή αφορμή να ανακτήσει την χαμένη της αυτοπεποίθηση και να βρει τα πατήματά της στον επαγγελματικό χώρο.

Κλείσιμο
American Beauty (1999) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers


«Μέχρι τότε, κάθε γύρισμα που έκανα, κάθε συνέντευξη που έδινα, ήταν απλά άλλος ένας ρόλος. Προσποιούμουν ότι είμαι καλά. Και τότε ήρθε εκείνη η ταινία και ξαφνικά ένιωσα ότι έχω την ευκαιρία να εκφραστώ σαν άνθρωπος, να βρω τον εαυτό μου. Ήρθε σε μία φάση, που το χρειαζόμουν περισσότερο από ποτέ», ανέφερε.

Μάλιστα, ήταν και η συμπεριφορά του Κέβιν Σπέισι απέναντί της, που την έκανε να πιστέψει στον εαυτό της. Η ηθοποιός εξήγησε πως ο συμπρωταγωνιστής της δεν την προσέβαλε ποτέ, ενώ της φερόταν με πολύ σεβασμό και πίστευε σε εκείνη.

Η Μίνα Σουβάρι αποκάλυψε μάλιστα, μια συγκεκριμένη στιγμή με τον Σπέισι, η οποία ναι μεν την έκανε να νιώσει λίγο περίεργα, αλλά κατά την γνώμη της ήταν πολύ τρυφερή.



«Ήταν λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν τα τελευταία γυρίσματα. Ήμουν με τον Κέβιν Σπέισι και τότε με κάλεσε σε ένα άδειο δωμάτιο. Μου πρότεινε να ξαπλώσουμε δίπλα-δίπλα και ήμασταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Ένιωσα λίγο περίεργα, αλλά με κρατούσε τόσο τρυφερά και ήταν όλα τόσο όμορφα και ήρεμα, αν και παράξενα. Με βοήθησε πάρα πολύ στις επόμενες σκηνές. Το έκανε για να με προετοιμάσει, να με βάλει στο κλίμα και να νιώσω πιο άνετα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

american_beauty


«Ήταν ένας κύριος, δεν με προσέβαλε λεπτό», τόνισε επίσης η 42χρονη. Η ίδια στο παρελθόν είχε αναφέρει για τον Κέβιν Σπέισι, όταν είχαν κάνει την εμφάνισή τους οι πρώτες κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση: «Δεν πιστεύω ότι ο Κέβιν θα ήταν ικανός για κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά, η καρδιά μου είναι με όσους πέρασαν κάποια κακοποίηση».



Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Ιάπωνες κατάφεραν να μας συγκινήσουν σε ένα άδειο από κόσμο στάδιο

Τραγωδία στο Μάτι: Πλήθος κόσμου στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των θυμάτων της πυρκαγιάς - Φωτογραφίες

Μίνα Σουβάρι: Η πρωταγωνίστρια του American Beauty εξομολογείται: «Με εκμεταλλεύτηκε, διασκέδασε μαζί μου και μετά με πέταξε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης